De collecties van Vyva fabrics

De collecties Vyva Fabrics meubelstoffen zijn ijzersterk. Ze zijn onderverdeeld in meubel-, project- en outdoor stoffen. Het merk werkt samen met grote wereldmerken, maar heeft ook haar eigen label: Fabrics for Life. Hun missie: ‘Altijd op zoek naar de nieuwste trends om aan de wensen van onze klanten tegemoet te komen’. Het merk is met recht een bron van inspiratie.

Eigenschappen van Vyva Fabrics

Sinds 1990 levert Vyva Fabrics hoogwaardige stoffen en kunstleer voor meubels voor zowel binnens- als buitenshuis. Binnenshuis kan het bijvoorbeeld gebruikt worden als paneelstof voor wandbekleding. Ook buitenshuis zijn er verschillende dingen mogelijk met de stof. Denk hierbij aan buiten meubels herstofferen. Het merk is in één adem te noemen met kwaliteit. De kwaliteit in combinatie met prachtige dessins geeft, vooral de outdoor stoffen, aan elke omgeving een bijzondere en opvallende touch. De originele meubelstof wordt zowel voor projecten als particulieren gebruikt.

Bestel deze veelzijdige stof

Het merk Vyva Fabrics is geschikt binnen- en buiten huis. Dit maakt de stof veelzijdig en geschikt voor vele projecten. Neem contact op met ons bedrijf uit Rijen, in de buurt van Tilburg, voor meer informatie. Telefonisch zijn we te bereiken via +31 (0) 161 748 011. Via de mail bereikt u ons door middel van info@merkmeubelstoffen.nl. Wij staan u graag te woord.