De collecties van Keymer

Keymer produceert sinds 1932 superieure meubelstoffen, outdoor stoffen en kunstleer van hoogwaardige topkwaliteit. De collecties van dit merk voldoen uiteraard aan de laatste trends. Het merk levert aan meubelfabrikanten, meubelstoffeerders, stylisten en interieuradviseurs.

Keymer: meubelstoffen zijn bepalend voor het interieur

Volgens Keymer zijn meubelstoffen bepalen voor de sfeer van het interieur. De collectie meubelstoffen bestaat uit een breed assortiment aan authentieke dessins, die zo zijn opgebouwd dat de diverse stijlen en kleurinstellingen onderling mooi te combineren zijn. Men kan deze stoffen dus ‘mixen en matchen’ naar ieders unieke stijl. Zo kan de outdoorstof gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Zo kan je met deze stof meubels bekleden voor een sierlijke tuin, of je meubels voor buiten herstofferen. De collectie van Keymer bevat ook kunstleer stoffen die je kan gebruiken voor verschillende projecten. Denk hierbij aan sfeer creëren binnen het interieur door middel van het stofferen van binnenmeubels. Het merk hecht waarde aan service en kwaliteit. Daarom voldoen de Keymer Essential Fabrics van Europese weverijen aan strenge Europese milieunormen. Hiermee garanderen zij een constante kwaliteit.

Bestel gemakkelijk meubelstoffen online

Met Keymer-meubelstoffen creëer ke een sfeervol interieur zowel particulier als zakelijk. Bestel deze stof gemakkelijk online via onze webshop. Neem contact op met ons wanneer je vragen hebt over deze stof of een van onze andere stoffen. Je bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 161 748 011 of een e-mail te sturen naar info@merkmeubelstoffen.nl. Onze specialisten staan je graag te woord wanneer je meer informatie wenst.