De collecties van De Ploeg

De Ploeg meubelstoffen hebben waarde en inspiratie hoog in het vaandel staan. Sinds het begin van de vorige eeuw, in de jaren 20, ontvangt het merk als weverij en leverancier van gordijn- en meubelstoffen grote bekendheid bij het Nederlandse publiek. Ook internationaal zijn de ploegstoffen een begrip en daarmee ook een A-kwaliteit stof.

De waardering van De Ploeg meubelstoffen

Met veel aandacht voor ontwikkelingen in smaak, mode en technologie maken de ontwerpers van De Ploeg originele stoffen. Het merk is een van de ploegstoffen die zeer gewaardeerd worden door zowel consument als professionele gebruikers. Maar ook meubelproducten, stoffeerders en architecten gebruiken de ploegstoffen graag. De Ploeg kan worden gebruikt als een decoratiestof voor bijvoorbeeld sierkussen, maar ook kan het worden gebruikt als wandbekleding stof. Het merk staat voor ambachtelijke kwalitatief en esthetisch hoogwaardige gordijn- en meubelstoffen, welke in eigen beheer worden geproduceerd.

De eigenschappen van het merk

De Ploeg is een luxe meubelstof dat beschikt over een aantal bijzondere eigenschappen:

  • Ambachtelijk
  • Kwalitatief
  • Esthetisch hoogwaardig
  • Eigen productie
  • Tijdloos
  • Innovatief
  • Milieuvriendelijk
  • Tijdloos mooie meubelstoffen

Het merk is een van de meubelstoffen die werkt met eerlijke materialen en een duidelijke visie op hoe zij om willen gaan met de wereld. In het ontwikkeltraject van de ploegstoffen hanteren zij de normen tijdloos, integer en innovatief. Zij nemen het welzijn van de mens als uitgangspunt, kiezen voor milieuvriendelijke grondstoffen en productieprocessen en gaan bewust om met milieuaspecten. De collecties van geweven en bedrukte stoffen zijn volledig op elkaar afgestemd, zodat ze met elkaar gecombineerd kunnen worden. Doordat De Ploeg zoveel kwaliteiten heeft, kan het ook worden gebruikt als outdoor stof om mooi om meubilair mee te bekleden.

Bestel gemakkelijk online

Wanneer u op zoek bent naar een A-kwaliteit stof, zit u goed met De Ploeg meubelstoffen. Het is een van de ploegstoffen die over veel eigenschappen beschikt waar u allerlei kanten op kan. Bestel deze stof gemakkelijk online. Voor vragen neemt u contact op met ons bedrijf uit Rijen, nabij Tilburg. U bereikt Merkmeubelstoffen door te bellen naar +31 (0) 161 748 011 of te mailen naar info@merkmeubelstoffen.nl.