image

Veelgestelde vragen

Wat zijn de productgroepen die Merkmeubelstoffen voert?

Merkmeubelstoffen voert zeven productgroepen: meubelstoffen, kunstleer, leer, outdoor, decoratiestoffen, gordijnstoffen en paneelstoffen.

 

Biedt Merkmeubelstoffen meer voordelen dan altijd de laagste prijs?

Verzending is gratis vanaf € 50,00 in heel Nederland en België.

Bij een bestelling vanaf € 250,00 krijgt u een reinigingsset naar keuze cadeau.

Hogere afname = Meer korting: Bij iedere stofsoort hanteren wij een staffel; hoe meer u afneemt hoe lager de prijs die u betaald.

 

Zijn alle producten op voorraad?

Het overgrote deel van onze producten kunnen wij leveren binnen 4 tot 6 werkdagen. Wij houden u per e-mail op de hoogte van de levertijd en u kunt hierover altijd, ook voordat u bestelt, contact met ons opnemen. U kunt de status van uw order volgen via Uw account.

 

Kun je altijd stalen aanvragen?

Indien u een staal wenst te ontvangen, dan kunt u deze aanvragen via het contactformulier. Wij nemen dan contact met u op voor verdere informatie omtrent uw stalenaanvraag.

Kan ik ook minder dan 1 meter bestellen? 

Het minimale aantal wat u kunt bestellen is 1 meter. Er zijn wel enkele uitzonderingen; bij sommige stofcollecties ligt de minimale afname hoger dan 1 meter. Indien dit het geval is, wordt dit duidelijk aangegeven bij de betreffende stofcollectie.

 

Kan ik ook stoffen bestellen die niet op de webshop aangeboden worden?

Dit is mogelijk. U kunt hiervoor het contactformulier invullen of een e-mail sturen. Vermeld hierbij duidelijk het merk, de stofnaam, het kleurnummer en eventueel het gewenste aantal meters. Mail uw aanvraag naar info@merkmeubelstoffen.nl

 

Welke betaalmethoden heeft Merkmeubelstoffen?

Wij bieden de volgende betaalmethoden aan: iDEAL, Bancontact, IBAN, PayPal, Giropay, Mastercard, Visa, American Express, Klarna achteraf betalen en Op rekening.

Al onze betaalmethodes staan met een korte uitleg omschreven bij Klantenservice

 

Met welke maatschappijen verzendt Merkmeubelstoffen?

Wij maken gebruik van de diensten van PostNL, DPD, DHL en UPS. Over het algemeen worden bestellingen met PostNL verstuurd. Stoffen breder dan 140 cm worden altijd met UPS verstuurd. Indien u een voorkeur heeft voor een bepaalde pakketdienst, dan kunt u dit vermelden bij uw bestelling.

 

Kan ik ook achteraf betalen?

U kunt gebruikmaken van onze achteraf betaalmethode Klarna.

Hoe kan ik een klacht indienen?

Merkmeubelstoffen heeft service altijd hoog in het vaandel.

In het geval u een klacht wenst in te dienen over de producten, diensten of service van Merkmeubelstoffen vragen wij u gebruik te maken van het klachtenformulier. Het klachtenformulier voor zakelijke klanten vindt u hier.

U krijgt direct een ontvangstbevestiging als uw bericht succesvol door ons is ontvangen.

 

Binnen welke periode kan ik een antwoord verwachten?

Wij zullen u binnen 14 dagen voorzien van een inhoudelijk antwoord.