De collecties van Bogesunds

Bij Merkmeubelstoffen uit Rijen, nabij Tilburg koopt u diverse collecties van Bogesunds. Bogesunds is een familiebedrijf dat al generaties lang een sterke speler is op de Zweedse textielmarkt. Het bedrijf kent haar verantwoordelijkheid en de bijkomende uitdagingen. In slechts een paar jaar tijd is de markt aanzienlijk veranderd, wat ook Bogesunds heeft aangezet om werkmethoden te herzien en haar sterke punten en voordelen te verduidelijken naar de markt.

Stoffen van Bogesunds kopen met een uniek karakter

Bogesunds heeft net als Keymer altijd veel aandacht besteed aan kwaliteit en service. Voor het bedrijf is de Martindale-test slechts een formaliteit, omdat hun meubelstoffen per definitie van zeer hoge kwaliteit zijn. Alle huidige collecties van dit merk die u in onze webshop koopt, zijn een ambachtelijk product. De collecties worden verwant gemaakt aan de kracht en het unieke karakter van het Zweedse ambacht. Wij hebben alle eigenschappen van dit merk voor u op een rij gezet:

  • Zeer hoge kwaliteit
  • Service
  • Ambachtelijk
  • Krachtig
  • Uniek karakter

Koop hier unieke stof voor het bekleden van uw meubilair

Het merk Bogesunds maakt goede bekledingsstoffen voor meubels. Met de bijzondere dessins die dit merk heeft ontwikkeld, kunt u dit stof naast meubelstof ook gebruiken als decoratie van uw woning of bedrijfspand. Wilt u liever stof kopen dat u eenvoudig afwast omdat het waterdicht is? Wij adviseren u graag over kunstleer en al onze andere waterdichte stoffen. Vul ons contactformulier als u contact met ons wilt opnemen, stuur een e-mail naar info@merkmeubelstoffen.nl of bel ons op +31 (0) 161 748 011.