De collecties van Gabriel

Gabriel is een belangrijke stof in de gehele meubelindustrie. De missie en visie van dit bedrijf geven waarden aan het merk alle stappen dekken, van concept tot eindgebruiker. Gabriel noemt dit volledige keten: ‘One Stop Gabriel’. Het One Stop-model heeft als doel dat Gabriel haar klanten, producten en diensten kan leveren in alle stadia van alle keten. De fundamentele waarden va Gabriel is gebaseerd op innovatie en Kwaliteit.

Gabriel als belangrijke stof met vele toepassingsgebieden

Gabriel is een stof dat beschikt over een breed assortiment aan unieke meubelstoffen en wordt ingezet voor alle denkbare toepassingen. De stof maakt deel uit van het assortiment meubelstoffen van Oniro Textiles. Gabriel ontwikkelt producten om te gebruiken in toepassingsgebieden waar producteigenschappen moeten voldoen aan de hoogste eisen waar kwaliteits- en milieubeheer voorop staan. Het is de leverancier van meubelstoffen voor grote gebruikers van gestoffeerde meubels, stof voor stoelen en gestoffeerde oppervlakken. Het is een decoratiestof dar een Blue Ocean-status heeft door hun innovatieve bedrijfsconcept. Het merk onderscheid zich door goede kwaliteit tegenover een eerlijke prijs. U vindt de stof in allerlei verschillende kleuren, structuren. Ook beschikt de stof over verschillende soorten materialen, zoals kunstleer materiaal.

Ontdek deze stijlvolle stof

Ontdek waarvoor u de stof van Gabriel voor wilt gebruiken. U bestelt deze stof gemakkelijk online bij Merkmeubelstoffen. Wij zorgen ervoor dat de stof zo snel mogelijk bij u wordt bezorgd. Heeft u vragen of over de stof of bent u benieuwd naar onze andere merken? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met ons bedrijf uit Rijen, nabij Tilburg, via +31 (0) 161 748 011 of info@merkmeubelstoffen.nl.