De collecties van Vescom

De collecties van Vescom-meubelstoffen, zowel textiel als vinyl, bevatten ruim 70 dessins in meer dan 1300 kleuren. De materialen zijn brandvertragend, duurzaam, gebruiksvriendelijk en kleurecht. De meubelstoffen van dit merk zijn speciaal ontwikkeld voor de projectmarkt, maar worden ook ingezet door stoffeerders en eindgebruikers.

Vescom: functionaliteit en schoonheid

Kenmerkend voor de prachtige meubelstoffen van Vescom is de combinatie van functionaliteit en schoonheid. Technisch voldoen de producten aan de hoge eisen die de projectmarkt stelt; brandvertragend en een duurzame meubelstof. Het zijn unieke collecties die technische en esthetische kwaliteit combineert. De meubelstoffen zijn gemaakt van brandvertragend polyester, wol en mohair. Veel van de stoffen zijn geschikt als bekledingsstof voor meubelen. Doordat ze aan alle mogelijke functionele en esthetische eisen voldoen, zijn ze geschikt voor intensief gebruik in zowel de projectmarkt als voor de particuliere sector. De stoffen variëren in verschillende materialen, denk hierbij aan bijvoorbeeld kunstleer. Door de grote verscheidenheid aan dessins en kleuren is dit merk zeer geliefd en wordt het met regelmaat gebruikt in de meubelbranche als een mooie decoratiestof.

Bestel eenvoudig uw favoriete stof

Wanneer u op zoek bent naar een mooie en veelzijdige stof, zijn de stoffen van Vescom een uitstekende optie. Heeft u vragen over een van deze stoffen? Dan staat Merkmeubelstoffen uit Rijen, in regio Tilburg, u graag te woord. Wij zijn telefonisch te bereiken via +31 (0) 161 748 011. Daarnaast kunt u ons ook een e-mail sturen naar info@merkmeubelstoffen.nl.