exclusieve meubelstoffen

Shop meubelstoffen

exclusieve meubelstoffen; een luxe uitstraling

Exclusieve, luxe meubelstoffen zijn aantrekkelijk en gewild. Zijn bestemd voor mensen met smaak en gevoel voor kwaliteit. Er zit veel verschil in meubelstoffen en kwalitatief hoogwaardige stoffen onderscheiden zich van het grote aanbod. Luxe meubelstoffen herken je aan het materiaal, aan de manier waarop de stof is geweven, aan de dessins, aan de bijzonder kleuren. Exclusieve meubelstoffen worden zowel in de particuliere sector als voor projecten ingezet. De prijs staat absoluut geheel in verhouding met de kwaliteit. Kleuren blijven langer behouden en de slijtage is minimaal. Een ander groot voordeel is dat merkmeubelstoffen.nl deze kwalitatief hoogwaardige stoffen levert tegen de laagste prijzen. Of bekijk de huiscollectie met prachtige stoffen tegen nog aantrekkelijker prijzen: Fabrics4Furniture. En ook voor die collectie geldt dat kwaliteit voorop staat.

Wilt u gericht advies over exclusieve meubelstoffen?

luxe meubelstoffen voor de consument

Merkmeubelstoffen levert haar producten -luxe meubelstoffen- rechtstreeks aan de consument. Dat kan grote voordelen opleveren als u bijvoorbeeld een oude, nog in uitstekende staat verkerende bank, wilt herstofferen. Of die antieke stoel van uw moeder die u graag wilt behouden, maar waarvan de bekleding versleten is. We weten ook dat veel mensen als hobby zelf stoelen, banken of krukjes stofferen en wat geeft dan meer voldoening dan te bekleden met die prachtige stof van bijvoorbeeld De Ploeg? Meubelstoffen die u aan kunt schaffen voor een meer dan reële prijs? Geniet van onze collecties en blijf op de hoogte van nieuwe trends én nieuwe collecties. Want die zijn er regelmatig.
Op de hoogte blijven van alle trends en nieuwe collecties meubelstoffen?

luxe meubelstoffen voor de zakelijke klant

Merkmeubelstoffen levert ook meubelstoffen aan de zakelijke markt. De doelstellingen: service, uitgebalanceerde inkoopprijzen, adviezen en het opbouwen van een lange termijn relatie. Wij geloven in persoonlijk contact en staan altijd voor iedereen klaar als u advies of begeleiding nodig heeft. Wanneer u, als zakelijke klant, een grote bestelling wilt plaatsen, maken we, vanzelfsprekend, een offerte op maat. Het is, ook voor stoffeerders, niet alleen bijzonder maar vooral praktisch om alle ‘grote’ merken meubelstof in één overzichtelijke webshop online te kunnen bestellen. We zijn in de Benelux de enige webshop met zoveel merken in één shop. En met zoveel productgroepen: meubelstoffen, decoratiestoffenpaneelstoffenoutdoor stofleer en kunstleer. We nodigen u van harte uit om hier gebruik van te maken.

Wilt u persoonlijk contact over de inkoop van meubelstoffen?

Exclusieve meubelstoffen; kwaliteit voor de laagste prijs

MATERIALEN IN MEUBELSTOFFEN

Er zijn behoorlijk wat materialen waarvan meubelstoffen gemaakt kunnen worden, van wol tot Trevira en van jute tot kunstleer. Als u overgaat tot de aanschaf van een meubelstof moet u met veel factoren rekening houden. Waar wordt de stof voor gebruikt? Heeft de stof veel te lijden? Staat het meubelstuk bijvoorbeeld op een lichte plek in de zon? We onderscheiden voor meubelstoffen 5 gebruiksklassen: decoratief gebruik, licht woongebruik, normaal woongebruik, intensief woongebruik, en zeer intensief woongebruik (werkomgeving). U kunt er hier uitgebreid over lezen. Maar we hebben niet alleen gebruiksklassen voor het gebruik, maar ook voor de lichtechtheid en voor pilling, en ook over deze zaken kunt u hier alles lezen en terugvinden.

We krijgen vaak de vraag: ‘Wanneer spreek je over een natuurlijk materiaal?’ Het antwoord: Natuurlijke materialen zijn 100% natuurlijk, zoals brandnetelvezel, hennep, jute, katoen, linnen, mohair, vlas, wol en zijde.

ONDERHOUD VAN MEUBELSTOFFEN

We laten u geen luxe meubelstoffen kopen zonder aandacht aan het onderhoud van de stoffen te besteden. Want het onderhoud en het reinigen van de stoffering verlengen de levensduur van uw gestoffeerde meubel. Op de pagina ‘Onderhoud’ vindt u gerichte informatie om uw aangeschafte stoffen zo goed mogelijk te behandelen. Een pagina vol gebruikstips voor verschillende materialen, zoals ook voor leer en kunstleer. Met een handige ‘vlekkenlijn’: nummers die u kunt bellen als u problemen heeft met vlekken die er niet uit gaan of als u advies nodig heeft over een bepaald onderhoudsproduct. Maar we hebben tevens een shop voor de onderhouds- en reinigingsproducten op deze site. De fabrikanten waarmee wij samenwerken testen regelmatig hun onderhoudsproducten en vlekkenmiddelen in eigen laboratoria op vele soorten meubelstof en -bekleding en op het behoud van de kleur. En bij een bestelling vanaf € 100,00 krijgt u een onderhoudspakket naar keuze cadeau.

Merkmeubelstoffen voor luxe, exclusieve meubelstoffen

Merkmeubelstoffen heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de industriële meubelstoffering. Vanuit die positie zijn we in staat om zo goed als alle topmerken van kwalitatief hoogwaardige meubelstoffen toegankelijk te maken voor zowel de consument als voor de zakelijke klant. Meubelstoffen van een buitengewone kwaliteit, waaronder ook outdoor, kunstleer en leer. En we leveren deze topmerken tegen de laagste prijzen. Daarnaast zijn we trots op ons huismerk Fabrics4Furniture waarvan de prijs-kwaliteit verhouding nog scherper ligt. We raden u een abonnement op onze nieuwsbrief aan zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste collecties, trends en inspiratiebronnen.

abboneren op de nieuwsbrief