exclusieve meubelstoffen

Shop meubelstoffen

Luxe meubelstoffen

Luxe meubelstoffen zijn aantrekkelijk en gewild. Deze exclusieve meubelstoffen met een bijzonder design zijn bestemd voor mensen met smaak en gevoel voor kwaliteit. Er zit veel verschil in meubelstoffen en kwalitatief hoogwaardige stoffen onderscheiden zich van het grote aanbod. Luxe meubelstoffen herkent u aan het materiaal, aan de manier waarop de stof is geweven, aan het design én aan de bijzondere kleuren. Exclusieve meubelstoffen worden zowel in de particuliere sector als voor projecten ingezet. De prijs staat absoluut geheel in verhouding met de kwaliteit. Kleuren blijven langer behouden en de slijtage is minimaal. Een ander groot voordeel is dat wij bij Merkmeubelstoffen deze kwalitatief hoogwaardige meubelstoffen leveren mét vakkundig advies tegen de laagste prijzen. Of bekijk onze huiscollectie van Fabrics4Furniture met prachtige stoffen tegen nog aantrekkelijkere prijzen. Ook bij deze collectie staat de kwaliteit voorop.

Wilt u gericht advies over exclusieve meubelstoffen?

Luxe meubelstoffen voor de consument

Wij leveren onze producten -luxe meubelstoffen met een design – rechtstreeks aan u als consument. Dat kan grote voordelen opleveren als u bijvoorbeeld een oude, nog in uitstekende staat verkerende bank, wilt herstofferen. We weten ook dat veel mensen als hobby zelf stoelen, banken of krukjes stofferen. Wat geeft dan meer voldoening dan die te bekleden met prachtige stof van bijvoorbeeld De Ploeg? U bestelt bij ons meubelstoffen mét een gegrond advies voor een meer dan reële prijs. Geniet van onze collecties en blijf op de hoogte van nieuwe trends én nieuwe collecties, want die zijn er regelmatig.

Meubelstoffen met een bijzonder design voor de zakelijke klant

U kunt bij ons ook terecht als zakelijke klant. Onze doelstellingen hierbij zijn: service, uitgebalanceerde inkoopprijzen, advies geven over meubelstoffen en het opbouwen van een langetermijnrelatie. Wij geloven in persoonlijk contact en staan altijd voor iedereen klaar als u advies of begeleiding nodig heeft. Wanneer u, als zakelijke klant, een grote bestelling wilt plaatsen, maken we, vanzelfsprekend, een offerte op maat. Het is, ook voor stoffeerders, niet alleen bijzonder maar vooral praktisch om alle ‘grote’ merken meubelstoffen in één overzichtelijke webshop online te bestellen na professioneel advies. We zijn in de Benelux de enige webshop met zoveel merken en zoveel productgroepen als (kunst)leer, decoratie- en outdoorstof én paneelstoffen in één shop. We nodigen u van harte uit om hier gebruik van te maken.

Wilt u persoonlijk contact over de inkoop van meubelstoffen?

Exclusieve meubelstoffen; kwaliteit voor de laagste prijs

Materialen in meubelstoffen

Er zijn behoorlijk wat materialen waarvan meubelstoffen gemaakt kunnen worden, van wol tot Trevira en van jute tot kunstleer. Als u overgaat tot de aanschaf van een meubelstof moet u met veel factoren rekening houden. Waar wordt de stof voor gebruikt? Heeft de stof veel te lijden? Staat het meubelstuk bijvoorbeeld op een lichte plek in de zon? We onderscheiden voor meubelstoffen vijf gebruiksklassen waarop we ons advies baseren: decoratief gebruik, licht woongebruik, normaal woongebruik, intensief woongebruik, en zeer intensief woongebruik (werkomgeving). Stelt u zichzelf wel eens de vraag: ‘Wanneer spreekt men over een natuurlijk materiaal?’? Dan geven wij u graag het antwoord: Natuurlijke materialen zijn 100% natuurlijk, zoals brandnetelvezel, hennep, jute, katoen, linnen, mohair, vlas, wol en zijde.

Het onderhoud van meubelstof

We laten u geen luxe meubelstoffen kopen zonder aandacht aan het onderhoud van de stoffen met design te besteden. Want het onderhoud en het reinigen van de stoffering verlengen de levensduur van uw gestoffeerde meubel. U vindt in onze webshop verschillende producten waarmee u uw luxe meubelstoffen kunt onderhouden en reinigen. De fabrikanten waarmee wij samenwerken, testen regelmatig hun onderhoudsproducten en vlekkenmiddelen in eigen laboratoria op vele soorten meubelstof en -bekleding én op het behoud van de kleur. Bovendien krijgt u bij een particuliere bestelling vanaf € 250,- een reinigingsset cadeau. Daarnaast geven wij u graag advies over het onderhoud van uw meubelstoffen.

Merkmeubelstoffen voor luxe, exclusieve meubelstoffen

Bestel bij ons uw exclusieve meubelstof

Merkmeubelstoffen uit Rijen, vlak bij Tilburg, heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de industriële meubelstoffering. Vanuit die positie zijn we in staat om zo goed als alle topmerken van kwalitatief hoogwaardige luxe meubelstoffen met design toegankelijk te maken voor zowel de consument als voor de zakelijke klant. U koopt bij ons meubelstoffen met een design van een buitengewone kwaliteit, waaronder ook outdoorstof, kunstleer en leer. Daarnaast leveren we deze topmerken tegen de laagste prijzen. Ook zijn we trots op ons huismerk Fabrics4Furniture waarvan de prijs-kwaliteit verhouding nog scherper ligt. We raden u een abonnement op onze nieuwsbrief aan zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste collecties, trends en inspiratiebronnen. U neemt ook contact op door te bellen naar +31 (0) 161 748 011 of een e-mail te sturen naar info@merkmeubelstoffen.nl.