Onze merken

Op deze pagina een overzicht van onze merken die wij voeren in deze webshop. Absolute topmerken, en altijd voor de laagste prijs. Hoogstaande meubelbekleding, onderverdeeld in de volgende productgroepen: meubelstoffen, decoratiestoffen, paneelstoffen, outdoor, kunstleer en leer. We zijn trots op onze merken en dat wij deze fraaie producten mogen verkopen aan zowel de consument als de zakelijke klant. We delen graag onze passie: ‘kwaliteit in meubelbekleding’ en stellen u in de gelegenheid om deze topmerken ook in uw huis de boventoon te laten voeren. Onze merken? Absolute topcollecties.

Staat uw gewenste merk niet tussen onze merken?

Bent u geïnteresseerd in een merk dat niet op de website staat? Neem dan contact met ons op. U kunt dan in de meeste gevallen dat merk rechtstreeks via ons bestellen.

Vraag een staal aan

Bij Merkmeubelstoffen snappen we dat je een stof eerst gevoeld en bekeken moet hebben voordat je een beslissing maakt. Daarom bieden wij de mogelijkheid om voor elke stof een staaltje aan te vragen. De stalen kosten €6,- per stuk en worden binnen 2 weken geleverd.