De collecties van Oniro

Oniro Textiles is een prachtige meubelstof met een diverse collectie. Bij het bedrijf staat het delen van kennis en expertise voorop. Niroxx, PUxx, Fabrixx en Vixx zijn allemaal collecties met uitstekende technische specificaties die geschikt zijn voor een breed scala aan projecten, maar die ook wel degelijk in een particuliere omgeving worden gebruikt. Alle collecties zijn onderling perfect met elkaar te combineren.

De toepassing van de Oniro meubelstof

Bij Oniro Textiles geloven ze in het delen van hun ideeën over hoe ze meubelstoffen toepassen. Zij adviseren hun klanten graag over specifieke kwaliteiten en vereisten van de materialen, zoals kunstleer stof. Ook delen zij graag ervaringen, kennis en kunde over het product. Oniro Textiles is tevens de trotse distributeur van de Deense meubelstof Gabriel. Het merk heeft kleur en structuur in overvloed. Ook vindt u het merk met verschillende soorten patronen. Oniro is een meubelstof dat wordt gezien als een stof voor binnenmeubels en projectstoffering en is geschikt voor zowel particuliere woningen of een openbare omgeving. Doordat sommige stoffen uit de collectie waterdicht zijn, is het merk ook geschikt als outdoor stof. Zo maakt u niet alleen uw binnen interieur, maar ook uw buiten interieur modern met de Oniro meubelstof.

Ontdek het aanbod aan stoffen

Wanneer u op zoek bent naar een veelzijdige meubelstof, is Oniro een uitstekende optie. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor de nieuwsbrief en mis niets. Wanneer u vragen heeft of meer informatie wenst, staat Merkmeubelstoffen uit Rijen, nabij Tilburg, u graag te woord. Telefonisch bereikt u ons door te bellen naar +31 (0) 161 748 011. Daarnaast is het ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@merkmeubelstoffen.nl.