DECORATIESTOFFEN

Shop decoratiestoffen

Decoratiestoffen

Decoratiestoffen geven sfeer aan iedere ruimte. Ze voegen wat toe en dat is meer/anders dan de inzet van een meubelstof. De betekenis van het woord decoreren zegt het al: opluisteren, opsieren, versieren, opknappen. En dat komt allemaal op hetzelfde neer: ‘het voegt wat toe’. Een bank, strak bekleed met een fraaie, effen meubelstof verdient kussens die overtrokken worden met prachtige decoratiestoffen. Ook meerdere dessins zijn goed te combineren als u in de juiste kleurtoon blijft. Vaak zijn decoratiestoffen ook als meubelstof te gebruiken. Maar als u een stof met een dessin te druk vindt in uw huis, is een plaid of kussen in deze gedecoreerde stof dé oplossing. Deze accessoires hebben een toegevoegde waarde aan het meubel.

 

Wilt u gericht advies over bepaalde decoratiestoffen?

De mogelijkheden van decoratiestoffen

Er kan zoveel met decoratiestoffen; van het bekleden van een kussen tot een poef, als plaid over een bank of als -warme- garnering of sprei over een springbox. Bovendien zet u decoratiestoffen in voor het bekleden van om meubilair, mits dat in de productomschrijving staat aangegeven. U koopt bij Merkmeubelstoffen in Rijen, nabij Tilburg, bovendien outdoorstof dat u kunt gebruiken voor uw tuinmeubilair.

 

Decoratiestoffen voor projecten

We zien dat decoratiestoffen steeds meer ook projectmatig worden gebruikt, en zelfs als gordijnstof worden ingezet om bijvoorbeeld een afscheiding te creëren. Dit wordt gedaan in onder andere hotels, restaurants, beautycentra en meer van dergelijke ruimtes. De creativiteit kan alle kanten op met onze prachtige decoratie- en meubelstoffen. Gebruik onze decoratiestof voor sierkussens, een voetenbankje of een lange, lage bank aan het eind van een tweepersoonsbed.

 

Op de hoogte blijven van alle trends en nieuwe collecties?

Decoratiestoffen;
speciaal ontwikkeld om de ruimte speciaal te maken

Eigenschappen

Decoratiestoffen zijn vooral ‘opvallend’, in welk opzicht ook. Dat kan zijn qua kleur, door het bijzondere dessin, de manier waarop de stof bewerkt is of door de materialen die gebruikt zijn om de stof te ontwikkelen. Decoratiestoffen verfraaien de ruimte, een meubelstuk of een bed. Bovendien kunnen deze stoffen gebruikt worden als zware gordijnstof en in sommige gevallen zelfs als muurbekleding. Wij raden u hierbij wel aan éérst informatie aan te vragen over de mogelijkheden van een bepaalde stof uit onze winkel.

Materiaal

Decoratiestoffen worden van vele materialen vervaardigd, zolang ze maar voldoen aan de belangrijkste eis: opvallen in een ruimte. Decoratiestof doet waarvoor het ontwikkeld is als het van de ruimte één geheel maakt. We hebben decoratiestoffen van 100% polyester van bijvoorbeeld Fabrics4Furniture, maar ook stoffen die gemaakt zijn van een combinatie van katoen en linnen. Er zijn dus veel materialen voor u om uit te kiezen. Laat uw keuze gebaseerd zijn op het voor ogen hebbende doel waarvoor de stof wordt ingezet.

Merkmeubelstoffen voor inspirerende, stijlvolle design decoratiestoffen

Ontdek bij ons stijlvolle decoratiestoffen

Bent u binnenhuisarchitect, een designer of een stoffeerder? Of bent u die creatieve particulier die wel wat durft? Kijk dan eens rond op deze website wat we online te koop hebben aan schitterende decoratiestoffen. Vergeet daarbij niet dat ook veel meubelstoffen dienst kunnen doen als decoratiestof. Bij twijfel over de mogelijkheden van een stof neemt u contact met ons op en helpen we u met gerichte adviezen. Zo raden wij voor liefhebbers van bijzonder design de collecties van Kvadrat aan. Soms kunnen alleen al prachtig beklede kussens of een sprei voor op uw bed uw hele kamer opfleuren. U belt ons op +31 (0) 161 748 011 of u stuurt een e-mail naar info@merkmeubelstoffen.nl.

Exclusieve meubelstof bestellen?