De collecties van Kobe

Merkmeubelstoffen beschikt over een breed assortiment stoffen van het merk Kobe. De collectie beschikt over verschillende kleuren en prachtige structuren in vele soorten. Er wordt vaak gebruik gemaakt van donkere kleuren, dit draagt bij aan een luxe uitstraling betreft het interieur in een woning of bedrijf.

Eigenschappen van Kobe

Kobe is een luxe meubelstof die bekend staat om de prachtige uitstraling. U kunt de stoffen van dit merk voor verschillende projecten gebruiken, denk hierbij aan exclusieve meubelstoffen, vitrage, gordijnen en wandbekleding. Met deze decoratiestof kunt u alle kanten uit. De stoffen brengen een uiterst warme sfeer met zich mee. Het merk staat bekende om de donkere kleuren, maar is uiteraard ook te verkrijgen in lichte kleuren met- of zonder structuur. Ook vindt u de stoffen in verschillende materialen, zoals een collectie kunstleer. De stoffen van Kobe zijn van hoogwaardige kwaliteit waardoor ze vele jaren meegaan. Is dit toch niet helemaal de stof waar u naar op zoek bent? Wij bieden nog vele andere luxueuze merken, zoals De Ploeg. Vind de stof die het beste bij uw interieur past.

Vind de passende stof

Wilt u graag stoffen van het merk Kobe aanschaffen? Of kiest u toch voor een van onze andere merken? Bij Merkmeubelstoffen uit Rijen, dichtbij Tilburg, vindt u altijd een passende stof. Neem contact met ons op voor vragen over deze stof. Wij staan u graag te woord via +31 (0) 161 748 011 of info@merkmeubelstoffen.nl.