De collecties van Fabrics4Furniture

Fabrics4Furniture is een nieuw betaalbaar merk dat zich kenmerkt als een hoogwaardige kwalitatieve stof. Met het merk zorgt u ervoor dat meubels een geweldige uitstraling krijgen. Het is een heerlijk zacht aanvoelde vuil- en waterafstotende meubelstof dat geschikt is voor verschillende projecten.

Fabrics4Furniture: voordelige topkwaliteit

Kwaliteit met een aantrekkelijke prijs- kwaliteitsverhouding is van toepassing op Fabrics4Furniture. Het is een nieuw merk met betaalbare collecties van exclusieve meubelstoffen waaronder ook paneelstoffen, decoratiestoffen, outdoor stoffen en kunstleer. Het is slijtvaste meubelkleding gemaakt van sterke garens, veelal plat gewezen in bijvoorbeeld een wol- en polyester mening of van 100% microvezeldraden, te vergelijken met de collectie van Maharam. De collecties met outdoor stoffen zijn vervaardigd van Olefin, een synthetisch weefsel dat unieke en praktische eigenschappen combineert. Voor alle collecties van Fabrics4Furniture geldt: ijzersterke stoffen met een luxe uitstraling en een aangename prijs. Door de luxe uitstraling lijkt de stof op de collectie van Camira.

Bestel eenvoudig online

Bent u op zoek naar een betaalbare stof van hoogwaardige kwaliteit? Dan is Fabrcics4Furniture de perfecte stof. U bestelt deze stof snel en eenvoudig. Neem contact met ons op wanneer u vragen heeft over dit merk. Merkmeubelstoffen is telefonisch te bereiken via +31 (0) 161 748 011. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@merkmeubelstoffen.nl. Ons bedrijf uit Rijen, dichtbij Tilburg, staat u graag te woord.