De collecties van Bute Fabrics

De meubelstoffen van Bute Fabrics zorgen altijd dat de omgeving verbetert; of de stoffen nu worden gebruikt voor residentiële projecten of voor de projectmarkt. Deze stoffabrikant gebruikt natuurlijke kleuren, texturen en patronen van het eiland Isle of Bute in Schotland. Dit maakt de collecties die u bij Merkmeubelstoffen in Rijen, in regio Tilburg, koopt, gedurfd, helder en eigentijds. Het eiland is een ware inspiratie voor de meubelstoffen.

Uw stoffen kopen bij Bute Fabrics, dé stoffabrikant van het Verenigd Koninkrijk

De meubelstoffen van Bute Fabrics worden gemaakt in samenwerking met ontwerpers en fabrikanten van over de hele wereld. Denk bijvoorbeeld aan Jasper Morrison, Tom Dixon, Kapper Osgerby en Beasties. De Bute-collectie heeft de hoogste normen gesteld voor de industrie. Bute Fabrics werd opgericht in 1947 om te voorzien in werkgelegenheid voor de terugkerende militairen van de oorlog. Inmiddels is het bedrijf dat meubel- en decoratiestoffen maakt een van de meest bekende en gerespecteerde stoffabrikanten van het Verenigd Koninkrijk. Er zijn verschillende kenmerken die Bute Fabrics uniek maken ten opzichte van onze andere merken:

  • Natuurlijke kleuren, texturen en patronen
  • Gedurfd
  • Helder
  • Eigentijds
  • Geschikt voor verschillende toepassingen

Met bovenstaande verre betekenisvolle geschiedenis is Bute Fabrics zeker een goede stoffabrikant als u houdt van eigentijdse stoffen voor uw stoelen. Denk bijvoorbeeld aan de bouclé stof die u bij ons van dit merk koopt. Als u graag een gladde stof heeft die slijtvast en bacteriewerend is, is kunstleer misschien meer geschikt voor uw meubels.

Stoffeer uw meubilair met onze stof

Als u vakkundig advies wenst over de verschillende toepassingen waar u onze meubelstoffen voor kunt gebruiken, neemt u eenvoudig contact met ons op. U belt ons op +31 (0) 161 748 011 of stuurt een e-mail naar info@merkmeubelstoffen.nl. Als u op de hoogte wilt blijven van de nieuwste trends, schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief.