De collecties van Iris Apfel

De Maximal Couture-textielcollectie van de stoffen van Iris Apfel voor Fabricut belichaamt haar iconisch gevoel voor mode. De collectie maakt gebruik van haar rijke geschiedenis van expertise in textiel die voor het eerst begon toen Iris een jong kind was en schema’s maakte met de stofresten van haar grootmoeder.

Waar staan Iris Apfel haar stoffen voor?

In de stoffen van Iris Apfel ziet u de kenner van kunst en textiel en Iris’ onnavolgbare en dynamische smaak vurig doordrenkt in elk patroon van deze exclusieve meubelstoffen. Iris staat bekend om haar eclectische stijl, zowel geestig als uitbundig excentriek, en heeft een flair voor het op fantasierijke en innovatieve manieren combineren en ontwerpen van decoratiestoffen. Iris Apfel haar verwondering en nieuwsgierigheid hebben geleid tot haar obsessie met textuur, patroon en kleur, de bepalende factoren van elk stuk in de Maximal Couture-collectie.

Stof eigenschappen van de collectie

Iris Apfel heeft elk van de buitengewone luxe meubelstoffen ontworpen en geselecteerd- net als haar garderobe heeft ze zowel luxueuze, hoogwaardige stukken gecombineerd met opvallende, betaalbare stukken. Het diverse assortiment aan ontwerpen is te vergelijken met paneelstof. Haar ontwerpen zijn variërend van decadant nepbont tot jazzy fluwelen. De stoffencollectie zit vol met statement-stukken die een magnetische aantrekkingskracht hebben, die synoniem is met de ster zelf. Iris Apfel gebruikt in haar collectie stoffen van verschillende materialen, denk hierbij aan satijn of kunstleer materiaal. Daarnaast zijn deze stoffen geschikt om als gordijnstof te bestellen.

Bestel deze bijzondere stof online

Wanneer u geïnteresseerd bent in de stoffen van de collectie van Iris Apfel, bestelt u deze gemakkelijk online. U kunt bij ons terecht voor vragen over de stof. Neem contact op met ons bedrijf Merkmeubelstoffen uit Rijen, nabij Tilburg, en wij staan u graag te woord. We zijn te bereiken via +31 (0) 161 748 011 of info@merkmeubelstoffen.nl.