• Laagste prijsgarantie
  • Groot aanbod aan topmerken
  • Zakelijk en particulier

Herstofferen

Merkmeubelstoffen heeft meer dan 30 jaar ervaring in het herstofferen van meubels voor gerenommeerde Nederlandse merken. Nu kunt u ook als consument uw binnenmeubels en buitenmeubels met de mooie en kwalitatieve stoffen van Merkmeubelstoffen uit Rijen, vlak bij Tilburg, laten herstofferen.

Waarom zou u ons inhuren om uw meubels te herstofferen?

Er zijn vele redenen waarom u een beroep zou kunnen doen op ons vakkundige bedrijf als u hulp nodig heeft bij het herstofferen van uw binnenmeubels en buitenmeubels.

Duurzaam
Ons bedrijf is volledig uitgerust met zonnepanelen en een warmtepomp. We werken dus energieneutraal. Daarnaast recyclen we na het herstofferen onder andere de gebruikte stof van uw binnen- en buitenmeubels.

Ervaring
Bij Merkmeubelstoffen hebben we jarenlange ervaring in onder andere het herstofferen van binnenmeubels. Zo herstofferen we bijvoorbeeld meer dan 10.000 bureaustoelen op jaarbasis, maar ook uw bank of hoofdbord is bij ons in professionele handen.

Ontzorging
Wij ontzorgen u volledig. Onze chauffeurs halen uw meubels thuis op, we herstofferen ze en komen ze ook weer bezorgen en inhuizen.

Groot assortiment aan stoffen
In onze shop bieden wij een groot assortiment aan merkstoffen van onder andere Bogesunds aan. Vindt u uw gewenste stof niet in onze webshop, dan nog is de kans groot dat wij deze meubel- of decoratiestof voor u kunnen inkopen en uw binnenmeubels en buitenmeubels hiermee kunnen herstofferen. Vermeld uw gewenste stofkeuze zo volledig mogelijk in de offerteaanvraag.

Snelle levertijd
Met ons grote team kunnen wij snel schakelen en daarom ook een snelle levertijd bieden als u ons inhuurt voor het herstofferen van uw meubels.

Ook voor de zakelijke klant
Door ons professionele machinepark en ons grote team zijn grote volumes geen enkel probleem voor ons. U bent dus ook als zakelijke klant van harte welkom met uw herstoffeerproject.

Vul ons formulier in

Het stofferen van meubels is een extra service van ons bedrijf. U kunt namelijk ook enkel meubelstof kopen in onze webshop als u zelf aan de slag wilt gaan. Wij verkopen bovendien niet alleen meubelstof voor het herstofferen van uw binnenmeubels. Ook voor outdoorstof waarmee u uw buitenmeubels kunt herstofferen kunt u bij ons terecht. Heeft u een opdracht voor ons? Laat hieronder dan uw gegevens achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Daarnaast is met mogelijk om ons een e-mail te sturen via info@merkmeubelstoffen.nl of te bellen op +31 (0) 161 748 011 als u direct een medewerker wilt spreken.

  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.