Herstofferen

Merkmeubelstoffen heeft ruim 30 jaar ervaring in het opnieuw bekleden van meubels voor gerenommeerde Nederlandse merken. Maar nu kunt ook u, als consument, uw meubels met de mooie en kwalitatieve stoffen van Merkmeubelstoffen laten herstofferen.

Waarom uw meubel laten herstofferen bij Merkmeubelstoffen?

Duurzaam
Ons bedrijf is volledig uitgerust met zonnepanelen en een warmtepomp. We werken dus energieneutraal. Daarnaast recyclen we onder andere de gebruikte stof van uw meubel.

Ervaring
Bij Merkmeubelstoffen hebben we ruim 30 jaar ervaring in onder andere het herstofferen van meubelen. Zo herstofferen we bijvoorbeeld meer dan 10 000 bureaustoelen op jaarbasis, maar ook uw bank of hoofdbord is bij ons in professionele handen.

Ontzorging
Wij ontzorgen u volledig. Onze chauffeurs halen uw meubels thuis op en komen deze ook weer bezorgen en inhuizen als ze opnieuw gestoffeerd zijn.

Groot assortiment stoffen
Op onze webshop bieden wij een groot assortiment merkstoffen aan. Staat uw gewenst stof niet op de webshop, dan nog is de kans groot dat wij deze voor u kunnen inkopen en uw meubel hiermee kunnen herstofferen. Vermeld uw gewenste stofkeuze zo volledig mogelijk in de offerte aanvraag.

Snelle levertijd
Met ons team van 25 mensen kunnen wij snel schakelen en daarom ook een snelle levertijd bieden.

Ook voor de zakelijke klant
Door ons professionele machinepark en het team van 25 medewerkers zijn ook grote volumes geen enkel probleem voor ons. Ook als zakelijke klant bent u van harte welkom bij ons met uw herstoffeerproject.

Ik wil mijn meubel laten herstofferen

Laat hieronder uw gegevens achter. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.