De collecties van Kvadrat

Kvadrat is sinds 1968 een toonaangevend bedrijf op het gebied van textielontwerp en -innovatie. Het is een internationaal gerenommeerd en vooruitstrevend designbedrijf dat zich ten doel stelt voortdurend de grenzen van esthetische, creatieve en technologische vooruitgang op het gebied van textielontwerp te verleggen. Designers van over de hele wereld maken gebruik van deze collecties.

De eigenschappen van Kvadrat

Kvadrat is een populaire meubelstof dat bekend staat om kwaliteit en design. Het merk brengt warmte, sfeer en kleur in openbare gebouwen en particuliere woningen. Een van de meest populaire stof is de collectie Divina. Natuurlijk kiest u uit nog veel meer verschillende meubelstoffen met eigen eigenschappen en materialen. Denk hierbij aan kunstleer stof. Het merk is steeds op zoek naar nieuwe kleuren en kleurencombinaties. Hierdoor zijn er talloze stoffen te verkrijgen met elk een eigen ontwerp. Kvadrat werkt met ’s werelds meest getalenteerde architecten, kunstenaars en ontwerpers. Klanten van het merk zijn meubelfabrikanten en retailers, altijd met de eindgebruiker als uitgangspunt. De stof is zeer geschikt als een bekledingsstof voor meubels, zoals banken, stoelen en poefs. Het merk is dan ook wel een decoratiestof te noemen.

Ontdek het aanbod

Wanneer u op zoek bent naar stoffen van Kvadrat, kunt u bij Merkmeubelstoffen terecht uit Rijen, nabij Tilburg. Wij helpen u graag wanneer u vragen heeft of wanneer u meer informatie over ons bedrijf wenst. Wij zijn telefonisch te bereiken via +31 (0) 161 748 011. U kunt ook een e-mail sturen naar info@merkmeubelstoffen.nl.