• Laagste prijsgarantie
  • Groot aanbod aan topmerken
  • Zakelijk en particulier
Laagste prijsgarantie
Groot aanbod aan topmerken
Zakelijk en particulier

Meubels voor buiten herstofferen

Heeft u het plan om uw meubels voor buiten te gaan herstofferen? In de webshop van Merkmeubelstoffen uit Rijen, vlak bij Tilburg, vindt u tal van meubelstoffen die geschikt zijn voor buitengebruik. U vindt bij ons zeker de stof die past bij de uitstraling van uw tuin. U kunt er ook voor kiezen om uw meubels voor buiten te herstofferen in een stof die juist totaal afwijkt. Zo creëert u een échte eyecatcher in uw tuin.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Meubels voor buiten herstofferen met bijzondere buitenstof

U koopt bij ons diverse soorten en kleuren outdoorstof. Kiest u voor een bijzonder dessin of wilt u een leerlook creëren met kunstleer? Het kan bij ons allemaal. Onze stoffen die bedoeld zijn voor het herstofferen van uw meubels voor buiten, van onder andere het merk Sunbrella, zijn waterdicht, slijtvast en bacteriewerend. Ook kunt deze meubelstoffen eenvoudig schoonmaken met een vochtige doek of met de reinigingsset die u als particulier gratis krijgt bij een bestelling van € 250,-.

Laat uw meubels door ons stofferen

Heeft u hulp nodig bij het herstofferen van uw meubels voor binnen of buiten? Wij helpen u graag. Uw meubelstuk, bijvoorbeeld uw bureaustoel, wordt thuis opgehaald, opnieuw gestoffeerd met uw stof naar keuze en weer bij u thuisgebracht en ingehuisd. U wordt dus volledig ontzorgd.

Bestel bij ons het stof voor uw buitenmeubels

Bestelt u uw stof graag online voor het herstofferen van uw buitenmeubels graag online? Plaats dan een bestelling in onze uitgebreide webshop met verschillende merken. Bel ons op +31 (0) 161 748 011 of stuur een e-mail naar info@merkmeubelstoffen.nl als u contact met ons wilt opnemen. U kunt ook gebruikmaken van ons contactformulier.