Kunstleer

Shop kunstleer

Kunstleer kopen

Kunstleer (ook wel Skai-leer genoemd) is tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van echt leer. De technieken om dit materiaal te produceren, worden steeds beter en geavanceerder. De keuze om kunstleer voor meubels, ook wel Skai-leer genoemd, te kopen in plaats van echt leer wordt vrijwel altijd bepaald door het gebruik van het meubel. Dit leer wordt bijvoorbeeld veel ingezet in de scheepsbouw, auto- en meubelindustrie. Kunstleer voor meubels is tevens een veel gebruikte stof binnen de zorgsector, niet alleen vanwege de beschikbare mooie patronen, maar vooral door eigenschappen zoals vlekwerend en antibacterieel. Veel soorten (vinyl) kunstleer doen tevens dienst als outdoorstof én er zijn stoffen die ook als paneelstof worden gebruikt.

Bekijk hier al het kunstleer

Kunstleer voor maritiem gebruik

Kunstleer voor meubels wordt vaak gebruikt voor het bekleden van meubels op boten. Het materiaal is in dat geval speciaal ontwikkeld voor gebruik in de watersport en de scheepsbouw. U kunt met het Skai-leer dat u bij ons kunt kopen, kussens, stoelen, banken, wanden en plafonds stofferen. Vlekken zijn afwasbaar met zeepsop. Sommige soorten kunstleer voor meubels zijn voorzien van een door en door behandeling, terwijl andere soorten beschermingsvloeistof wordt aangebracht op de toplaag van het materiaal. Naast dat het Skai-leer, dat u bij ons kunt kopen, uitdroging en vroegtijdige veroudering van het materiaal voorkomt en een hoge slijtvastheid heeft, is de stof:

  • 100% waterdicht
  • Uv-bestendig
  • Rot- en schimmelvrij
  • Bacteriewerend
  • Zeewaterbestendig
  • Olie- en huidvetbestendig

 

VOORDELEN KUNSTLEER TUIN EN TERRAS

Kunstleer zien we steeds meer verschijnen als meubelstof in tuinen en op terrassen, zowel in een privé-omgeving als bij hotels en restaurants. Het is een zeer geschikt en prachtig materiaal voor het bekleden van tuinmeubilair. Verschillende soorten Skai-leer die u bij ons kunt kopen, zijn duurzaam vervaardigd, wat betekent dat het materiaal bestaat uit 100% gerecycled materiaal.

Waarom kunstleer zo prettig is in de tuin of op het terras van een hotel, is vooral omdat het zo eenvoudig schoon te houden is. Bovendien plooit kunstleer voor meubels minder, wat een strak effect geeft en ook minder vuil toelaat. Kunstleer is een mooie en prachtige uitvinding én te gebruiken voor vele doeleinden binnen- en buitenshuis. Het is een goed idee om Skai-leer te kopen in onze webwinkel als u wilt genieten van uw tuinmeubilair of uw meubilair in huis, zonder dat u uzelf zorgen dient te maken over uw kinderen of huisdieren die morsen of spelen. Voor onze enthousiaste waterliefhebbers, voor eigenaren van horecagelegenheden, voor zorginstellingen, kantoren en publieke ruimtes is kunstleer voor meubels ook geschikt.

Kunstleer; zowel binnens- als buitenshuis uitstekend te gebruiken

Kunstleer voor meubels onderhouden

Als u Skai-leer bij ons gaat kopen, is het handig om vooraf te weten hoe u kunstleer voor meubels moet onderhouden. Voor dagelijks onderhoud kunt u uw kunstlederen meubilair eenvoudig afnemen een vochtige doek zonder agressieve schoonmaakmiddelen. Voor grondig onderhoud is het van belang om uw kunstleer te behandelen met speciale onderhoudsproducten. Onze medewerkers adviseren u graag over het voor u geschikte product voor het onderhoud van uw meubel- of decoratiestof.

Merkmeubelstoffen voor innoverende, prachtige kunstleer stoffen

Bestel uw Skai-leer voor binnen of buiten online

Kunstleer is de laatste decennia zoveel beter is geworden, omdat de technieken die de fabrikanten gebruiken uitermate innoverend zijn en ook steeds duurzamer worden. Naast kunstleer en leer kunt u bij Merkmeubelstoffen in Rijen, nabij Tilburg, uiteraard ook exclusieve meubelstoffen online kopen. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 161 748 011 of een e-mail te sturen naar info@merkmeubelstoffen.nl als u vragen heeft. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van ons contactformulier.