De collecties van VANO

VANO Home Interiors

VANO Home Interiors, opgericht en gerund door de familie Van Oost sinds 1959, is uitgever van een collectie hoogwaardige meubel- en gordijnstoffen en van meubelen, passend binnen vele verschillende woonstijlen. De jarenlange ervaring en de rijke traditie van het huis VANO, generatie na generatie doorgegeven, in permanente evolutie binnen de meubelstoffensector, leidt ertoe om uiteindelijk, sinds de jaren ’90, zelf uitgever te worden van een eigen collectie, ontworpen en ontwikkeld in België.

In onze ateliers te Waver hernieuwen onze ploegen het aanbod jaar na jaar, aangepast aan een veranderende wereld in constante evolutie en inspelend op de nieuwste deco-trends. De collectie wordt uitgebreid met nieuwe decoratiestoffen: sobere en delicate effen, uitzonderlijke jacquards, schitterende prints, spectaculair borduurwerk, fluweelzachte velours, voiles vol nuances, maar ook meer technische stoffen voor contract of renovatieprojecten.

Passie, creativiteit en kwaliteit zijn de basiswaarden van ons merk, daarom herdenken en vernieuwen wij continu onze collecties met nieuwe materialen, nieuwe motieven en nieuwe inspiratie op onze eigen innovatieve manier. In team, samen met onze vertrouwde en ervaren leveranciers en fabrikanten, kiezen wij onze kwaliteitsstoffen en ontwerpen wij onze collecties in functie van de actuele woontrends. Tendens analyseren, sfeer creëren, weloverwogen kleurengamma’s ontwikkelen om een nieuwe collectie te ontwerpen die ruimte maakt voor vernieuwing binnen de huidige trends en toch in harmonie blijft met het geheel van de collectie. Hier krijgt het label ‘Inspired in Belgium’ zijn volle betekenis.

Bestel deze stof online

Wanneer u geïnteresseerd bent in de stoffen van de collectie van VANO, bestelt u deze gemakkelijk online. U kunt bij ons terecht voor vragen over de stof. Neem contact op met ons bedrijf Merkmeubelstoffen uit Rijen, nabij Tilburg, en wij staan u graag te woord. We zijn te bereiken via +31 (0) 161 748 011 of info@merkmeubelstoffen.nl.