De collecties van Aristide

Aristide is sinds 1979, toen Aristide Bourguignon het bedrijf Aritex oprichtte, distributeur van meubelstoffen en decoratiestoffen van hoge kwaliteit. De tweede generatie van de familie Bourguignon kreeg in 2008 het bedrijf in handen en sinds 2011 werkt Aristide samen met Belgische ontwerpers. De collectie stoffen kenmerken zich door de originaliteit, innovatie en moderne ontwerpen en het merk heeft door hun collecties die u bij Merkmeubelstoffen uit Rijen, vlak bij Tilburg, koopt, zijn sterke nationale en internationale marktpositie weten te bemachtigen.

De stoffen van Aristide zijn wereldwijd in gebruik

De meubelstoffen en decoratiestoffen van Aristide worden niet alleen gebruikt in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk, maar ook in de rest van de wereld. Dit merk in meubelstoffen staat bekend om zijn tijdloze en veelzijdige stoffering en gordijnstoffen. Met een groeiend assortiment aan gespecialiseerde weefsels zoals kunstleer of AquaClean zijn Aristide-stoffen zeer gevraagd en worden ze gewaardeerd in de zakelijke wereld. De eigenschappen van dit merk zijn:

  • Hoge kwaliteit
  • Origineel
  • Innovatief
  • Modern
  • Tijdloos
  • Veelzijdig

Bekijk ons assortiment

Als u uw meubilair wilt opvrolijken door uw bank te herstofferen, is het kopen van meubelstof van Aristide een goed idee. Deze stoffen met bijzondere patronen zijn een echte eyecatcher in uw interieur. Als u meubelstoffen wilt kopen bij een professionele webshop, zit u bij ons goed. Wij hebben jarenlange ervaring met stoffering, waardoor u er bij ons zeker van kunt zijn dat wij enkel stoffen van topkwaliteit verkopen. Wilt u geïnspireerd worden en altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends? Meld uzelf dan aan voor onze nieuwsbrief. Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen door te bellen naar +31 (0) 161 748 011 of een e-mail te sturen naar info@merkmeubelstoffen.nl.