• Laagste prijsgarantie
  • Groot aanbod aan topmerken
  • Zakelijk en particulier
Laagste prijsgarantie
Groot aanbod aan topmerken
Zakelijk en particulier

Bekledingsstoffen voor meubels

Met de bijzondere bekledingsstoffen voor meubels van Merkmeubelstoffen uit Rijen, bij Tilburg, krijgt uw woon- of slaapkamer een nieuwe uitstraling. In onze webshop koopt u opvallende, unieke collecties van toonaangevende merken. Alle stoffen die wij verkopen zijn van goede kwaliteit. Dat kunt u wel verwachten van een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de industriële stoffering.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Bekledingsstoffen voor meubels kopen van topkwaliteit

Onze meubelstoffen zijn te koop in diverse modellen en kleuren. Heeft u kinderen of huisdieren in huis en bent u bang dat uw meubilair snel vies wordt? Kies dan makkelijk afwasbare stoffen als kunstleer als bekledingsstoffen voor uw meubels. Wilt u liever een bijzondere decoratiestof gebruiken voor uw meubilair? Wij raden u in dat geval aan om de collectie met stoffen van Iris Apfel te bekijken. Ook de stoffen van Vescom zijn uitermate geschikt om meubels mee te stofferen.

Vraag onze hulp bij het stofferen

Als ervaren stofgroothandel zijn wij bovendien gespecialiseerd in het herstofferen van uw meubels. Naast dat u in onze webshop terecht kunt voor bekledingsstoffen voor uw meubels, zorgen we er ook voor dat uw meubels vakkundig gestoffeerd worden. Vraag onze klantenservice naar alle mogelijkheden of neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 161 748 011 of een e-mail te sturen naar info@merkmeubelstoffen.nl.