• Laagste prijsgarantie
  • Groot aanbod aan topmerken
  • Zakelijk en particulier
Laagste prijsgarantie
Groot aanbod aan topmerken
Zakelijk en particulier

Divina

Er zijn veel stoffen in de Kvadrat collectie te vinden, maar Divina is een van de meest populaire stof. Deze stof kenmerkt zich door de fijne minimale structuur. Hierdoor komen de kleuren nog beter uit en krijgt de stof meer diepte. Deze stof is zeer geschikt voor meubels met ronde vormen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Eigenschappen van Divina

Divina is een populaire stof uit de collectie van Kvadrat. De stof is niet alleen geschikt als meubelstof, gemaakt van 100% wol. Het is ook een prachtige paneelstof, die tevens geschikt is als decoratiestof. Hierdoor is de meubelstof zacht, comfortabel en sterk. Daarnaast is de stof ook nog eens duurzaam. De stof is erg geschikt als bekledingsstof voor meubels en wanden. De stof is in te zetten voor zowel particuliere woonomgevingen als verschillende soorten projecten. Het merk is beschikbaar in 27 verschillende verfijnde en rijke kleuren. Deze kleuren zijn allemaal uit een mix van verschillende tonen samengesteld.

Kies de stof die bij u past

Bent u geïnteresseerd in de stof van Divina? Of bent u misschien toch op zoek naar kunstleer materiaal? De specialisten van Merkmeubelstoffen helpen u graag verder. Neem contact op met ons bedrijf uit Rijen, nabij Tilburg. U bereikt ons telefonisch door middel van +31 (0) 161 748 011. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@merkmeubelstoffen.nl.