De collecties van Sunbrella

Al ruim 50 jaar is Sunbrella de nummer één in technisch textiel. Het merk gelooft dat textiel het belangrijkste ingrediënt is voor een uitzonderlijk en exclusief ontwerp. De innoverende techniek in combinatie met stijlvolle design zorgt ervoor dat zij al zolang aan de top staan.

De voordelen van Sunbrella

Naast dat Sunbrella wordt gezien als een innoverend en stijlvol merk, is het een merk dat geschikt is als zowel een indoor- als een outdoor stof. De stoffen zijn doordrenkt met uv-bestendige pigmenten. Doordat de kleurpigmenten tijdens de productie worden toegevoegd in plaats van achteraf, zijn de bijzondere meubelstoffen bestendig tegen veel zonlicht, maanlicht en slechte weeromstandigheden. Dit maakt het merk ook een decoratiestof dat geschikt is voor boten, zowel boven als benedendeks. Daarnaast staat Sunbrella ook bekend als een duurzame meubelstof. De aandacht voor kwaliteit zorgt ervoor dat het product langer mee gaat en niet snel vervangen hoeft te worden. Het merk is waterafstotend, dit zorgt ervoor dat het geschikt is als een stof voor buitenkussens.

Profiteer van de vele voordelen

Sunbrella is een merk dat vele voordelen met zich meebrengt en daardoor geschikt voor diverse projecten. Heeft u vragen over het merk of wenst u meer informatie? Neem contact op met ons bedrijf uit Rijen, dichtbij Tilburg. Merkmeubelstoffen staat u graat te woord. U bereikt ons door middel van +31 (0) 161 748 011. Ook is het mogelijk te mailen naar info@merkmeubelstoffen.nl.