• Laagste prijsgarantie
  • Groot aanbod aan topmerken
  • Zakelijk en particulier

Stof voor buitenkussens

Wilt u uw tuin opfleuren met mooie stof voor uw buitenkussens? U bekijkt het online assortiment van Merkmeubelstoffen uit Rijen, nabij Tilburg, als u bijzondere buitenmeubelstoffen zoekt. Wij maken goede merkstoffen van topkwaliteit toegankelijk voor u als particuliere of zakelijke consument. U ontvangt bij ons tevens de laagste prijsgarantie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Zelf uw tuinmeubilair stofferen met stof voor buitenkussens

U koopt bij ons als groothandel in meubelstoffen diverse stoffen voor buitenmeubels. Outdoorstof hebben wij in verschillende soorten en kleuren. Bekijk hiervoor de diverse collecties van onder andere het merk 4Outdoor Fabrics. De stoffen van dit merk zijn (zee)waterbestendig, schimmelvrij en bacteriewerend. Ze zijn dus uitstekend geschikt als stof voor buitenkussens in uw tuin of op uw boot, net als Silvertex. Daarnaast reinigt u deze stof eenvoudig met een vochtige doek.

Bestel uw stof voor buiten in een professionele webshop

Als u twijfels hebt of uw decoratiestof naar keuze te gebruiken is als stof voor buitenkussens, neemt u eenvoudig contact met ons op. Onze klantenservice beantwoordt graag al uw vragen. Wilt u rechtstreeks contact met een medewerker? Bel dan naar +31 (0) 161 748 011 of stuur een e-mail naar info@merkmeubelstoffen.nl. Wanneer u als particulier online uw favoriete meubelstof bestelt voor een bedrag van meer € 250,-, ontvangt u bovendien een gratis reinigingsset.