• Laagste prijsgarantie
  • Groot aanbod aan topmerken
  • Zakelijk en particulier
Laagste prijsgarantie
Groot aanbod aan topmerken
Zakelijk en particulier

Duurzame meubelstof

Bij Merkmeubelstoffen uit Rijen, nabij Tilburg, vindt u duurzame meubelstof waarmee u interieur bekleedt. Door gebruik te maken van duurzame meubelstoffen gaat uw bekleding voor een lange tijd mee en hoeft u zich hier geen zorgen om te maken. Door duurzame stoffen te gebruiken draagt u ook bij aan een beter milieu.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

De voordelen van een duurzame meubelstof

Wanneer u op zoek bent naar een duurzame meubelstof, kunt u bij ons terecht. Door een breed assortiment aan meubelstoffen zit er altijd een passende stof tussen. De collectie Kvadrat beschikt over een aantal stoffen die worden gebruikt door zowel particulieren als door de projectmarkt. Deze stoffen zijn ook ideale decoratiestoffen om meubelen mee te bekleden. Ook de collectie Vyva Fabrics beschikt over een aantal duurzame stoffen die gemaakt zijn van recyclebaar materiaal. Tevens beschikt deze collectie over verschillende outdoor stoffen die bijvoorbeeld geschikt zijn voor een boot.

Profiteer van duurzame voordelen

Het gebruik van een duurzame meubelstof zorgt ervoor dat uw interieur langer meegaat. Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem contact op met ons bedrijf. Wij zijn te telefonisch te bereiken via +31 (0) 161 748 011. U kunt ook een e-mail sturen naar info@merkmeubelstoffen.nl. Onze experts staan u graag te woord.