De collecties van Agua

Agua Fabrics is een familiebedrijf van vier generaties en is gespecialiseerd in technische zachte stoffen en kunstleer die vorm en functie in evenwicht brengen. Ze creëren marktleidende contractweefsels voor elke sector; van zorg tot horeca en van werkplek tot cruise. Dit bedrijf is al meer dan 80 jaar gespecialiseerd in de contractmarkt. Waar ze startte met het maken en leveren van uniformen en jassen voor de Tweede Wereldoorlog aan ziekenhuizen, zijn ze nu in de 21e eeuw met hun kennis van de contractsector leider geworden in technische, hoogwaardige meubelstoffen – ontworpen voor alle doeleinden, sectoren en designprojecten.

De stoffen van Agua Fabrics hebben een hoge weerbaarheid

De eigenschappen van Agua Fabrics op een rij:

  • Brandvertragend
  • Duurzaam
  • Waterdicht
  • Vlekbestendig
  • Geschikt voor vele toepassingen
  • Antimicrobieel

Dankzij de waterdichte en vlekbestendige eigenschap die de stoffen en het kunstleer van dit merk hebben, kunnen allerlei vlekken, van bloed, inkt en urine tot aan kauwgom, vruchtensap en ketchup, eenvoudig worden verwijderd met een vochtige doek. Dit is ook het geval voor de cashmir meubelstof van dit merk. De stoffen van Agua zijn geschikt voor vele toepassingen als kussens op de bank, stoelen, banken, wanden, plafonds en projectmeubilair. Daarnaast kunt u deze stoffen ook als outdoorstof gebruiken, voor het bekleden van uw terras- en bootmeubilair. Deze meubelstoffen zijn voorzien van een nieuwe state-of-the-art beschermende technologie, AguaGuard 365. Deze technologie is getest en gecertificeerd effectief tegen COVID-19.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer weten over de verschillende collecties van Agua Fabrics of een ander merk die u koopt bij Merkmeubelstoffen in Rijen, nabij Tilburg? Onze medewerkers helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen. Zij geven u ook advies over de stof die het best geschikt is voor uw particuliere of zakelijke project. Vul ons contactformulier in als u vragen heeft op een offerte op maat wilt aanvragen. U neemt tevens contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 161 748 011 of een e-mail te sturen naar info@merkmeubelstoffen.nl.