De collecties van AW Leder

AW Leder heeft al meer dan 35 jaar ervaring en is inmiddels uitgegroeid tot een leverancier van kwaliteitsleder aan de meubelindustrie en projectinrichters. De producten zijn mooi, duurzaam én functioneel. Bovendien is leder een uniek en duurzaam natuurproduct dat zorg en aandacht vergt. Jaarlijks gaan er tienduizenden huiden door de handen van de medewerkers van AW leder. Zij kennen het product als geen ander. Daar profiteert u van! En met een standaard ruime voorraad, bent u gegarandeerd van een snelle levering.

AW Leder levert duurzaam leder voor meubels

Leer, en dus ook meubelleer, wordt mooier met de jaren. Het bedrijf AW Leder kent het product als geen ander en behandelt en maakt jaarlijks tienduizenden lederen huiden. Leder vraagt om zorg en aandacht en het is een uniek en duurzaam product uit de natuur. Het bevat vaak de kenmerken van zijn oorsprong en zoals AW Leder zegt: “zijn deze karakteristieken geen oneffenheden of ‘fouten’ maar benadrukken deze juist de schoonheid van het product”. Hoe langer het product in gebruik is, hoe mooier het leder dat u in onze webshop koopt, wordt. De eigenschappen van AW Leder zijn:

  • 35+ jaar ervaring
  • Duurzaam
  • Functioneel
  • Standaard ruime voorraad
  • Natuurlijk

Bestel uw leer online

Als u meubelstoffen wilt bestellen van een kwalitatief hoogstaand merk als AW Leder, bent u zeker van een snelle levering bij Merkmeubelstoffen in Rijen, vlak bij Tilburg. Van de meubel- en decoratiestoffen van dit merk is standaard een ruime voorraad aanwezig. Bestelt u stoffen voor een bedrag van meer dan € 50.-? Dan betaalt u geen verzendkosten en wordt uw bestelling gratis bij u thuis in Nederland of België geleverd. Wilt u weten wat het verschil is tussen écht leder van AW Leder en kunstleer? Bel dan naar  +31 (0) 161 748 011 of stuur een e-mail naar info@merkmeubelstoffen.nl. Wij geven u graag meer informatie.