• Laagste prijsgarantie
  • Groot aanbod aan topmerken
  • Zakelijk en particulier
Laagste prijsgarantie
Groot aanbod aan topmerken
Zakelijk en particulier

Bureaustoel herstofferen

Als u uw bureaustoel wilt herstofferen, kunt u dit zelf doen of u laat het over aan professionals. Merkmeubelstoffen uit Rijen, in de buurt van Tilburg, is een ervaren bedrijf waar u met een gerust hart uw bureaustoel opnieuw kunt laten bekleden. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met het opnieuw bekleden van diverse meubelstukken. Zo herstofferen we per jaar ongeveer 10.000 bureaustoelen voor particulieren en bedrijven.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Uw bureaustoel herstofferen met de bijzondere stoffen die u bij ons koopt

U kunt bij ons zelf de meubelstoffen kiezen waarmee u uw bureaustoel opnieuw wilt laten bekleden. Kunstleer is bijvoorbeeld ontzettend geschikt om een bureaustoel mee te herstofferen. U kunt er ook voor kiezen om uw bureaustoel met een decoratiestof opnieuw te laten bekleden. Zo zijn de moderne en tijdloze collecties van de meubel- en decoratiestof Aristide veelzijdig inzetbaar. Als u uw bureaustoel herstoffeert met dit materiaal, krijgt u er een bijzondere stoel voor terug.

Neem contact op voor hulp bij opnieuw bekleden van uw stoel

Als u uw bureaustoel opnieuw wilt laten bekleden door ons vakkundige team, helpen wij u graag. Het herstofferen van uw bureaustoel is namelijk een extra service die wij u bieden als u uw favoriete stof in onze webshop koopt. Laat uw gegevens achter als u een opdracht voor ons heeft betreft het herstofferen van binnen- of buitenmeubels. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook benaderen door te bellen naar +31 (0) 161 748 011 of een e-mail te sturen naar info@merkmeubelstoffen.nl.