• Laagste prijsgarantie
  • Groot aanbod aan topmerken
  • Zakelijk en particulier
Laagste prijsgarantie
Groot aanbod aan topmerken
Zakelijk en particulier

Cashmir meubelstof

Cashmir kenmerkt zich als een meubelstof met een wollig uiterlijk geschikt voor binnenstoffering. De stof staat bekend om zijn luxueuze uitstraling dat lang meegaat. Agua Cashmir is geschikt voor zowel particulier gebruik als een projectmatige omgeving.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Cashmir als een luxueuze meubelstof

Agua Cashmir wordt gezien als een van de meubelstoffen met hoogwaardige kwaliteit. De stof kenmerkt zich door zijn luxe charisma en is daarom zeer geschikt als een mooie decoratiestof voor bijvoorbeeld kussens, stoelen, plafonds en projectmeubilair. Net zoals het merk Sunbrella is Agua Cashmir een duurzame meubelstof. De stof behoudt zelfs na jarenlang gebruik nog dezelfde vorm. Deze meubelstof uit de collectie van Agua is waterdicht en vlekbestendig. De stof is dan ook geschikt voor de zorgsector, horeca en watersport.

Bestel de mooiste luxueuze stof

Wanneer u op zoek bent naar een luxe meubelstof, dan is Cashmir een ideale oplossing. Is dit toch niet helemaal de stof waar u naar op zoek bent? Wij hebben een breed assortiment aan andere stoffen, zoals kunstleer. Merkmeubelstoffen uit Rijen, nabij Tilburg, staat u graag te woord. Neem contact op met ons bedrijf voor eventuele vragen of meer informatie. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 161 748 011 of te mailen naar info@merkmeubelstoffen.nl.