• Laagste prijsgarantie
  • Groot aanbod aan topmerken
  • Zakelijk en particulier
Laagste prijsgarantie
Groot aanbod aan topmerken
Zakelijk en particulier

Stof voor stoelen

Merkmeubelstoffen uit Rijen, gelegen in de omgeving van Tilburg, verkoopt diverse soorten stof voor stoelen. Als u uw stoelen wilt stofferen met een bijzondere meubelstof, dan bent u bij ons op de juiste plek. Het maakt niet uit of u stof voor stoelen nodig heeft voor binnen of voor uw terrasmeubilair. In ons uitgebreide assortiment vindt u zeker de stof die u zoekt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Stof voor stoelen kopen van topkwaliteit

Met onze jarenlange ervaring in de industriële stoffering weet u zeker dat u bij ons enkel goede merkstoffen koop van grote, gerenommeerde merken. Zo verkopen wij stoffen uit de collecties van Bute Fabrics, Kobe en Kvadrat, die allemaal uitermate geschikt zijn om uw meubilair mee te bekleden. U kunt bij ons zowel voor particuliere bestellingen van meubelstoffen als voor zakelijke bestellingen terecht. Bovendien bestelt u bij ons diverse soorten stof voor stoelen in uw tuin. U bekijkt al onze outdoorstoffen eenvoudig in onze webshop.

Vraag ons om hulp

Wij helpen u graag bij het stofferen van uw stoelen met de velours meubelstoffen die u bij ons bestelt. Ook wanneer u graag kunstleer gebruikt als nieuwe stof voor uw stoelen kunt u bij ons terecht. Bekijk het uitgebreide assortiment in onze webshop en bestel uw favoriete stof per meter. U neemt eenvoudig contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 161 748 011 of een e-mail te sturen naar info@merkmeubelstoffen.nl.