• Laagste prijsgarantie
  • Groot aanbod aan topmerken
  • Zakelijk en particulier
Laagste prijsgarantie
Groot aanbod aan topmerken
Zakelijk en particulier

Meubelstoffen velours

Meubelstoffen in velours kenmerkt zich als een specifieke stof. Velours is vaak gemaakt van kunststof garen en heeft daardoor andere eigenschappen dan andere stoffen. Dit is vooral te merken aan hoe de stof aanvoelt. De stoffen zijn duurzaam en hebben daarom een lange levensduur. Hierdoor houden velours stoffen ook voor langere tijd hun glanzende aanzien.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Het gebruik van meubelstoffen gemaakt in velours

Meubelstoffen in velours worden veelal gebruikt voor klassieke meubelstoffering, maar door de modieuze kleuren is de stof ook zeer gewild voor moderne meubels voor het interieur. De stof is daarnaast ook geschikt om als gordijnstof te bestellen. Velours wordt veelal gebruik als decoratiestof en wordt gebruikt voor zowel projecten als door particulieren. De stof vindt u terug in collecties van verschillende merken, denk hierbij bijvoorbeeld aan de collectie van Vescom.

Bestel deze mooie stof

Wilt u meubelstoffen in velours aanschaffen voor uw meubelen? Of bent u misschien meer op zoek naar meubelstoffering door middel van kunstleer materiaal? Merkmeubelstoffen helpt u graag door middel van deskundig advies. Neem contact op met ons bedrijf uit Rijen, nabij Tilburg, voor meer informatie of vragen. Wij zijn telefonisch te bereiken via +31 (0) 161 748 011. Daarnaast kunt u ook mailen naar info@merkmeubelstoffen.nl.