• Laagste prijsgarantie
  • Groot aanbod aan topmerken
  • Zakelijk en particulier
Laagste prijsgarantie
Groot aanbod aan topmerken
Zakelijk en particulier

Gordijnstof bestellen

Wanneer u gordijnstof wilt bestellen, kunt u bij Merkmeubelstoffen terecht. Ons bedrijf uit Rijen, nabij Tilburg, beschikt over een breed assortiment aan meubelstoffen die ook geschikt zijn als gordijnstof. U vindt bij ons gordijnstof in allerlei soorten materialen, structuren en kleuren. Zo vindt u altijd een geschikte gordijnstof die bij uw interieur past.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

De mooiste gordijnstof bestellen bij een echte specialist

Bij ons vindt u verschillende soorten meubelstoffen die geschikt zijn om als gordijnstof te bestellen. Zo heeft de collectie van Iris Apfel verschillende stoffen die u als gordijnstof kunt gebruiken. Deze collectie beschikt over verschillende soorten materialen. Denk hierbij aan satijn, maar ook aan kunstleer. Bent u op zoek naar een wat rustigere en lichtere gordijnstof? Dan is de collectie van Kobe een goede optie. Deze stoffen zijn niet alleen geschikt als decoratiestof, maar ook voor gordijnen.

Bestel gemakkelijk online uw stof

Wilt u graag een mooie gordijnstof bestellen? Onze specialisten zorgen ervoor dat uw gordijnstof zo snel mogelijk wordt bezorgd. Heeft u vragen over een van de stoffen of materialen? Neem contact op met ons. Wij zijn telefonisch te bereiken via +31 (0) 161 748 011. Ook is er een mogelijkheid om ons te mailen naar info@merkmeubelstoffen.nl. Onze specialisten helpen u graag verder.