• Laagste prijsgarantie
  • Groot aanbod aan topmerken
  • Zakelijk en particulier
Laagste prijsgarantie
Groot aanbod aan topmerken
Zakelijk en particulier

Bouclé stof kopen

Wanneer u Bouclé stof wilt kopen, kunt u terecht bij Merkmeubelstoffen. De stof is een opkomende trend die u veel terugziet in verschillende interieurs. Bouclé is een stof van geweven stukjes, waarbij de geweven stukjes lusjes vormen. Doordat deze stof op een speciale manier is geweven, is het mogelijk om verschillende structuren te maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Bouclé stof kopen zorgt voor voordelen

Er zijn een aantal voordelen die verbonden zitten aan Bouclé stof waardoor u deze stof gegarandeerd wilt kopen. De meubelstof kenmerkt zich door middel van een luxe uitstraling. Het is een zachte stof die zorgt voor een warm gevoel, dit heeft ook te maken met dat de stof voornamelijk bestaat uit lichte kleuren. Bouclé stof komt in steeds meer collecties voor, zoals de Bute Fabrics. Ook vindt u Bouclé terug in de collectie van Keymer. Deze collectie beschikt over vele outdoor stoffen die geschikt zijn voor buitenmeubelen. De Bouclé stof is geschikt als decoratiestof waarmee u een rustige en comfortabele sfeer creëert.

Koop gemakkelijk uw favoriete stof

Wilt u graag Bouclé stof kopen? Dit kan bij ons bedrijf uit Rijen, in de buurt van Tilburg. Voor vragen of meer informatie belt u naar +31 (0) 161 748 011. Ook kunt u mailen naar info@merkmeubelstoffen.nl. Wij staan u zo snel mogelijk te woord. Wilt u graag op de hoogte blijven van onze stoffen? Meld u aan voor de nieuwsbrief en mis niets.