• Laagste prijsgarantie
  • Groot aanbod aan topmerken
  • Zakelijk en particulier
Laagste prijsgarantie
Groot aanbod aan topmerken
Zakelijk en particulier

Stof voor kussens op de bank

Met nieuwe stof voor de kussens op uw bank, fleurt u uw woonkamer helemaal op. Een stof met een bijzonder dessin kan net datgene zijn wat ervoor zorgt dat uw kamer een hele andere uitstraling krijgt. U koopt verschillende stoffen in de webshop van Merkmeubelstoffen uit Rijen, nabij Tilburg. In onze webshop vindt u zowel (kunst)leer en outdoorstoffen als luxe meubel- en decoratiestoffen. U vindt hier dus altijd wat u zoekt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Bijzondere stof kopen voor het stofferen van de kussens op uw bank

Wilt u de kussens voor uw bank herstofferen met een bijzondere stof? Bekijk dan ons assortiment aan verschillende soorten meubelstof. U kiest bij ons uit diverse materialen, kleuren én dessins. In de collecties van Oniro vindt u meubelstof in diverse opvallende kleuren, die u mooi bij elkaar kunt combineren. De stoffenfabrikant Kobe heeft collecties met bijzondere dessins, voor als u een luxe uitstraling wilt creëren. De stoffen van dit merk zijn een goed voorbeeld van het gebruiken van decoratiestof als meubelstof.

Laat uw kussens herstofferen

Wist u dat u onze outdoorstof ook in uw woonkamer kunt gebruiken als stof voor de kussens op uw bank? Het handige aan deze productgroep is dat u hem makkelijk schoonmaakt, ideaal dus als u kinderen heeft die morsen of huisdieren hebt die af en toe op de bank springen. Heeft u uw keuze gemaakt? Bestel onze stoffen dan eenvoudig online. U kunt tevens contact met ons opnemen als u vragen heeft over een van onze producten door te bellen naar +31 (0) 161 748 011 of een e-mail te sturen naar info@merkmeubelstoffen.nl.