Over ons

Welkom als zakelijke klant van Merkmeubelstoffen.nl

Deze pagina staat vol belangrijke informatie voor u als zakelijke klant.
Informatie die we met u willen delen voordat u één van onze honderden producten gaat afnemen.
Wij hopen vanzelfsprekend op een langdurige en prettige samenwerking.

Onze visie en missie

Vanuit onze passie voor kwalitatief hoogstaande meubelstoffen zijn we trots om een groot aantal topmerken van meubelbekledingsstoffen te kunnen verkopen aan zowel de consument als de zakelijke klant.

 

Topmerken voor vaste lage prijzen. Dat kunnen we realiseren omdat we u laten meeprofiteren van onze grote inkoophoeveelheden.

Wat zijn onze productgroepen?

Bogesunds Spira
NP001
Vyva Fabrics 4Outdoor Daytona
Vyva Fabrics Boltaflex
VIN51

Meubelstoffen

Decoratiestoffen

Paneelstoffen

Outdoor stoffen

Kunstleer

Leer

U heeft een vast zakelijk account

Als u de webshop binnenkomt, moet u zich altijd aanmelden met uw inloggegevens en uw wachtwoord.

 

Als u hele grote bestellingen wilt plaatsen, raden wij u aan om contact met ons op te nemen zodat wij voor u een offerte op maat kunnen opstellen.

 

Dit geldt ook voor regelmatig terugkerende -grote- orders.

Veel voordelen voor de zakelijke klant

U geniet van vaste lage dealer prijzen

Gratis verzending in Nederland, België, Luxemburg én Duitsland

Grotere afname = Meer korting

Filter uw wensen

Met het filter aan de linkerzijde op de pagina van de shop kunt u aangeven waar u naar op zoek bent. Het filter is uitgebreid, maar u hoeft slechts aan te vinken wat voor u gewenst is. Vervolgens zullen na elke aangegeven filtering de betreffende producten op de pagina verschijnen.

 

Stalen

Wij adviseren u om altijd meerdere stalen aan te vragen voordat u tot de koop overgaat, zodat u deze kunt laten zien aan uw klant. De kleuren van de stoffen worden op verschillende schermen anders weergegeven en zijn dus niet 100% betrouwbaar. U kunt zoveel stalen aanvragen als u wilt voor € 2,00 per staal. Bij aankoop van een stofsoort, ongeacht het aantal meters, ontvangt u € 10,00 van het staaltegoed van ons terug.

 

Een tweede belangrijk aspect is dat u alleen met een van ons ontvangen staal het bewijs in handen heeft van hetgeen u heeft besteld. Dat is nooit het geval als u niet op voorhand een staal heeft aangevraagd. Niet alleen wat betreft de stof maar ook aangaande de kleur. Er kan wel sprake zijn van een fractioneel kleurverschil omdat elk kleurbad uniek is. Dat geldt nog meer voor leer; leerstalen geven eveneens een indicatie van de betreffende kleur. De daadwerkelijk bestelde huid kan een lichte kleurafwijking vertonen met de kleurstaal die is opgevraagd.

 

Kwaliteit

Wij controleren alle producten voordat ze geleverd worden. Dit neemt niet weg dat er lichte afwijkingen kunnen optreden. Merkmeubelstoffen.nl hanteert de industrienormen en toleranties die als aanvaardbaar worden gehanteerd binnen de textielhandel.

Retourneren

De producten zijn voor u op maat afgesneden en kunnen dus niet geretourneerd worden. Dat is alleen mogelijk als de geleverde stof op meerdere, aanwijsbare aspecten afwijkt van het aangevraagde staal of duidelijk beschadigd is door welke reden ook. U dient dan binnen 24 uur na aflevering van de order ons daarvan per mail of telefonisch op de hoogte te brengen zodat wij dit kunnen onderzoeken en inden nodig oplossen. Hieronder hebben wij voor u de afwijkingen op een rij gezet waar u rekening mee dient te houden als u overgaat tot het aanschaffen van één van onze producten.

 

Retourneren salescorner

Producten uit de salescorner kunnen wel geretourneerd worden mits u het aangeboden aantal meters heeft afgenomen. In het geval u maar enkele meters van een bepaalde aanbieding bestelt uit de salescorner, gelden weer dezelfde voorwaarden zoals vermeld bij Retourneren.

 

Verzendkosten

Merkmeubelstoffen bezorgt gratis in heel Nederland, België, Luxemburg én Duitsland. Bij een retourzending die is voortgekomen uit een vastgestelde fout bij Merkmeubelstoffen.nl worden de kosten van de retourzending altijd vergoed.

 

Shop voor onderhoudsproducten

De website heef tevens een shop voor onderhoudsproducten voor al onze stofsoorten, waar u ook als dealer producten kunt afnemen.

Merkmeubelstoffen.nl raadt u aan om ook úw klant op de hoogte te stellen van onderstaande gegevens

Kleurvariaties

Merkmeubelstoffen streeft ernaar om de werkelijke kleur van de stoffen zo goed mogelijk weer te geven op de website, maar de effectieve kleur van de geleverde stoffen kan afwijken van de kleur die wordt weergegeven op het scherm door de instellingen van het scherm. Wij raden kopers daarom aan altijd op voorhand een staal te bestellen. Kleuren kunnen ook variëren van kleurbad tot kleurbad.

Natuurlijke vezels

Stoffen gemaakt van zijde, viscose, katoen, linnen en vlas hebben een natuurlijke uitstraling. Door hun natuurlijke eigenschappen kunnen variaties in kleur, textuur, stabiliteit en vorm optreden. Dit is een inherente eigenschap van deze producten, en mag niet worden beschouwd als een defect.

Pluche

De garens van pluche stoffen in de vorm van chenille en velours, kunnen afvlakken waardoor een onregelmatig oppervlak en textuur ontstaat. Deze variaties zijn een kenmerk van de stof en kunnen niet worden beschouwd als een fout of aangedragen worden als claim. In enkele gevallen leveren wij pluche stoffen in een speciale verpakking om het samendrukken van het textiel zoveel als mogelijk te voorkomen.

Kreuken

De meeste stoffen zijn gevoelig voor kreuken en dit is een geaccepteerde eigenschap van het product, wat ook tijdens het verpakken en het vervoer al kan ontstaan. Als zich meer permanente plooien voordoen daar waar het weefsel dichter bij de buis is opgerold, is dit aanvaardbaar voor de eerste 1,5 meter van de rol.

Breedte en gewichtsvariaties

Deze factoren kunnen variëren omdat elke stof zich anders gedraagt. Verschillen in het gewicht van de stof kunnen oplopen tot 10%. Verschillen binnen deze parameters worden niet beschouwd als fouten en kunnen niet als claim worden opgevoerd.

Weef inconsistenties

Verdikkingen in de stof treden op tijdens het weven; met name treedt dit op bij natuurlijke stoffen of stoffen met een natuurlijke uitstraling. Vandaar dat verdikkingen in de stof aanvaardbaar zijn en niet kunnen worden aangedragen als claim. Tijdens het weven kan een breuk van het garen optreden. Een breuk wordt hersteld aan de achterzijde van het weefsel met een kleine knoop. Weef reparaties worden alleen beschouwd als fout wanneer ze zichtbaar zijn aan de goede kant van de stof.

Acceptabele fouten

Binnen de textielhandel wordt één fout voor elke 10 meter stof aanvaardbaar geacht. Merkmeubelstoffen zal altijd fouten die worden vastgesteld tijdens de kwaliteitscontrole, markeren en extra stof meeleveren om u in staat te stellen het product juist te kunnen verwerken.