Informatie Zakelijke Klant

Informatie zakelijke klant

Informatie zakelijke klant. Deze pagina staat vol belangrijke informatie voor u als zakelijke klant. Informatie die we met u willen delen voordat u één van onze vele producten gaat afnemen. Wij hopen vanzelfsprekend op een langdurige en prettige samenwerking. Als u vragen heeft kunt u ons altijd bellen op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:00 uur. Telefoon +31 (0) 161 74 80 11

Informatie zakelijke klant? U kunt ook terecht op de pagina Veelgestelde vragen.

Alle informatie over Merkmeubelstoffen, haar producten, de klantenservice, onze sale en het nieuws vindt u op de betreffende pagina’s op de website.

 

 

Deze pagina geeft specifieke informatie voor onze zakelijke klanten.

 

 

Onze visie en missie

 

Vanuit onze passie voor kwalitatief hoogstaande meubelstoffen zijn we trots om een groot aantal topmerken van meubel- en decoratiestoffen online te kunnen verkopen aan zowel de consument als aan u, de zakelijke klant. Topmerken voor de laagste dealerprijzen. Wij hebben geen fysieke winkel.

 

 

Wat zijn onze productgroepen?

 

Merkmeubelstoffen hanteert zes productgroepen:

  • Meubelstoffen
  • Kunstleer
  • Leer
  • Outdoor stoffen
  • Decoratiestoffen
  • Paneelstoffen

 

 

Het zakelijk account

 

U kunt via de knop: IK WIL EEN ZAKELIJKE KLANT WORDEN een aanvraag plaatsen om u te laten registreren als zakelijke klant. Wanneer wij uw aanmelding hebben goedgekeurd ontvangt u van ons een e-mail met uw inloggegevens en uw wachtwoord. Als u hele grote bestellingen wilt plaatsen, raden wij u aan om per e-mail of telefoon direct contact met ons op te nemen zodat wij voor u een offerte op maat kunnen opstellen. Dit geldt ook voor regelmatig terugkerende -grote- orders.

E-mail: info@merkmeubelstoffen.nl

Telefoon: +31 161 74 80 11

 

 

Uw voordelen als zakelijke klant

 

U geniet van de laagste dealer prijzen voor merken die u -voor de meeste merken- uitsluitend via Merkmeubelstoffen kunt inkopen.

Hoe meer u afneemt, hoe lager de prijs die u betaald.

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Na uw eerste bestelling bij Merkmeubelstoffen bieden wij u, als zakelijke klant -onder zekere voorwaarden-, de mogelijkheid om vervolgorders op rekening in te kopen.

 

Verzendkosten

 

Merkmeubelstoffen bezorgt gratis in heel Nederland, België, Luxemburg én Duitsland.

 

U kunt als zakelijke klant ook de producten bij ons magazijn ophalen.

 

Kan ik ook vanuit andere landen inkopen bij Merkmeubelstoffen?

 

Klanten in België en Luxemburg kunnen direct in de webshop bestellen. Klanten die vanuit andere landen willen bestellen, kunnen per e-mail of telefonisch contact met ons opnemen.

 

 

Betalen

 

U kunt op de webshop van Merkmeubelstoffen op verschillende manieren betalen:

iDEAL, Bancontact, IBAN, PayPal, SOFORT, Mastercard, VISA, American Express, Klarna achteraf betalen en Op rekening

 

 

Informatie van de betreffende betaalmethodes

 

iDEAL 

 

iDEAL is eenvoudig betalen via uw eigen vertrouwde internetbankieren. Het is beschikbaar voor iedereen met een rekening bij Rabobank, ABN AMRO, ING, SNS, Fortis, Friesland Bank, ASN Bank, Knab, Triodos Bank en SNS regio Bank.

 

 

Bancontact

 

Belgische klanten kunnen bij ons betalen via Bancontact. Met Bancontact kunt u vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten uw online aankopen afrekenen. Bancontact is geschikt voor alle grote Belgische banken. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Bancontact.

 

 

IBAN

 

Bij de keuze voor een IBAN-overschrijving regelt u de betaling via een bankoverschrijving. Wanneer u kiest voor deze betaalwijze, ontvangt u de betalingsinformatie direct op uw scherm of per e-mail. Nadat de order is betaald, brengt Merkmeubelstoffen u op de hoogte van de status. Dit wordt ook wel een SEPA-overschrijving of Eurobetaling genoemd.

 

PayPal

 

Voor een betaling via PayPal heeft u een PayPal-account nodig. Met een PayPal-account kunt u eenvoudig betalen via uw e-mailadres. Uw PayPal-account kunt u koppelen aan uw bankrekening.

 

 

SOFORT

 

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft u de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al voor u ingevuld. Voordeel hiervan is dat hier dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is eenvoudig en snel.

 

Mastercard, VISA, American Express

 

   

U kunt bij ons betalen met MasterCard, VISA of American Express. De gegevens vult u in via een beveiligde verbinding zodat u geen risico loopt. Een creditcardbetaling is vrijwel direct verwerkt zodat we uw bestelling direct kunnen verwerken en verzenden!

 

Op rekening

 

U kunt, als een door Merkmeubelstoffen geaccepteerde zakelijke klant onder zekere voorwaarden, vanaf de tweede bestelling een order namens uw bedrijf ingeven. U krijgt dan automatisch bij het afrekenen de mogelijkheid om op rekening te kopen. U ontvangt de factuur enkele dagen na de bezorgdatum en wij verlangen een betaling binnen 30 dagen na levering.

 

 

Filter uw wensen

 

Met het filter aan de linkerzijde op de pagina van de shop kunt u aangeven wat u zoekt. Het filter is uitgebreid; u kunt aanvinken wat uw wensen zijn. Vervolgens zullen na elke selectie de betreffende producten op de pagina verschijnen.

 

 

Stalen

 

Wij adviseren u om altijd meerdere stalen aan te vragen voordat u uw product verkoopt. Laat uw klant altijd eerst een staal zien. De kleuren van de stoffen worden op verschillende schermen anders weergegeven en zijn dus niet 100% betrouwbaar. U kunt ongelimiteerd stalen aanvragen voor € 4,00 per staal. Bij aankoop van een stofsoort, ongeacht het aantal meters, ontvangt u € 20,00 van het staaltegoed van ons terug. Tevens kunt u als zakelijke klant bij ons een stalenboek van een merk aanvragen.

 

 

Stalen kunnen een bewijs voeren

 

Een tweede belangrijk aspect is dat u alleen met een van ons ontvangen staal het bewijs in handen heeft van hetgeen u heeft besteld. Dat is nooit het geval als u niet op voorhand een staal heeft aangevraagd. Niet alleen wat betreft de stof maar ook aangaande de kleur. Er mag sprake zijn van een fractioneel kleurverschil omdat elk kleurbad uniek is. Zie onze Aanvullende leveringsvoorwaarden. Dat geldt nog meer voor leer; leerstalen geven eveneens een indicatie van de betreffende kleur. De daadwerkelijk bestelde huid kan een lichte kleurafwijking vertonen met de kleurstaal die is opgevraagd.

 

 

Shop voor onderhoudsproducten

 

De website heef tevens een shop voor onderhoudsproducten voor alle stofsoorten, waar u ook als dealer tegen groothandelsprijzen reinigingsproducten kunt afnemen.

 

 

Nieuwsbrief

 

Merkmeubelstoffen raadt u aan een abonnement te nemen op de nieuwsbrief zodat u op de hoogte blijft van de laatst ingevoerde collecties van de verschillende merken. En natuurlijk lichten we u via de nieuwsbrief in als er een nieuw merk is bijgekomen, want dat zal regelmatig gebeuren. We streven ernaar om in de nabije toekomst de grooste website in de Benelux te worden in kwalitatief hoogstaande meubelstoffen. Merken die u uitsluitend via Merkmeubelstoffen kunt bestellen. Merken uit het hoogste segment. Onze nieuwsbrief staat tevens vol tips en trends die u zullen inspireren.

 

Retourneren

 

De producten zijn voor u op maat afgesneden en kunnen dus niet geretourneerd worden. Dat is alleen mogelijk als het geleverde product op meerdere, aanwijsbare aspecten afwijkt van het aangevraagde staal of duidelijk beschadigd is door welke andere fout ook van onze zijde. Zie onze Aanvullende Algemene voorwaarden. Wij vragen u dan binnen 24 uur na aflevering van de order ons daarvan per mail of telefonisch op de hoogte te brengen zodat wij dit kunnen onderzoeken en indien nodig, voor u oplossen. Onderaan deze pagina hebben wij voor u de toegestane afwijkingen van de producten op een rij gezet waar u rekening mee dient te houden als u overgaat tot het aanschaffen van één van onze meubelstoffen.

 

 

Retourneren Sales Corner

 

Producten uit de Sales Corner kunnen alleen geretourneerd worden als u het door ons op de site aangeboden aantal meters heeft afgenomen. In het geval u maar enkele meters van een bepaalde aanbieding bestelt uit de Sales Corner, gelden weer dezelfde voorwaarden zoals vermeld bij Retourneren.

 

 

Kwaliteit

 

Wij controleren alle producten voordat ze verzonden worden. Dit neemt niet weg dat er lichte afwijkingen kunnen optreden. Merkmeubelstoffen hanteert de industrienormen en toleranties die als aanvaardbaar worden gehanteerd binnen de textielhandel.

Kwaliteitsnormen

Kleurvariaties

Merkmeubelstoffen streeft ernaar om de werkelijke kleur van de stoffen zo goed mogelijk weer te geven op de website, maar de effectieve kleur van de geleverde stoffen kan afwijken van de kleur die wordt weergegeven op het scherm wat te maken heeft met de instellingen van uw scherm. Wij raden kopers daarom aan altijd op voorhand een staal te bestellen. Kleuren kunnen ook variëren van kleurbad tot kleurbad.

Natuurlijke vezels

Stoffen gemaakt van brandnetelvezel, hennep, jute, katoen, linnen, mohair, vlas, wol en zijde hebben een natuurlijke uitstraling. Door hun natuurlijke eigenschappen kunnen variaties in kleur, textuur, stabiliteit en vorm optreden. Dit is een inherente eigenschap van deze producten, en mag niet worden beschouwd als een defect.

Pluche

De garens van pluche stoffen in de vorm van chenille en velours, kunnen afvlakken waardoor een onregelmatig oppervlak en textuur ontstaat. Deze variaties zijn een kenmerk van de stof en kunnen niet worden beschouwd als een fout of aangedragen worden als claim. In enkele gevallen leveren wij pluche stoffen in een speciale verpakking om het samendrukken van het textiel zoveel als mogelijk te voorkomen.

Kreuken

De meeste stoffen zijn gevoelig voor kreuken en dit is een geaccepteerde eigenschap van het product, wat ook tijdens het verpakken en het vervoer al kan ontstaan. Als zich meer permanente plooien voordoen daar waar het weefsel dichter bij de buis is opgerold, is dit aanvaardbaar voor de eerste 1,5 meter van de rol. Merkmeubelstoffen zal in dat geval extra stof meeleveren om u in staat te stellen het eindproduct juist te kunnen verwerken.

Breedte en gewichtsvariaties

Deze factoren kunnen variëren omdat elke stof zich anders gedraagt. Verschillen in het gewicht van de stof kunnen oplopen tot 10%. Verschillen binnen deze parameters worden niet beschouwd als fouten en kunnen niet als claim worden opgevoerd.

Weef inconsistenties

Verdikkingen in de stof treden op tijdens het weven; met name treedt dit op bij natuurlijke stoffen of stoffen met een natuurlijke uitstraling. Vandaar dat verdikkingen in de stof aanvaardbaar zijn en niet kunnen worden aangedragen als claim. Tijdens het weven kan een breuk van het garen optreden. Een breuk wordt hersteld aan de achterzijde van het weefsel met een kleine knoop. Weef reparaties worden alleen beschouwd als fout wanneer ze zichtbaar zijn aan de goede kant van de stof.

Acceptabele fouten

Binnen de textielhandel wordt één fout voor elke 10 meter stof aanvaardbaar geacht. Merkmeubelstoffen zal altijd fouten die worden vastgesteld tijdens de kwaliteitscontrole, markeren en extra stof meeleveren om u in staat te stellen het product juist te kunnen verwerken.