Vacature Webshop medewerker

Vacature Webshop medewerker

Op zoek naar een commerciële uitdaging? Neem dan even de tijd om deze vacature tot je te nemen. Wij bestormen graag met jou de markt voor interieur met de mooiste stoffen voor ambachtslieden, particulieren en bedrijven gespecialiseerd in o.a. herstofferen en vele andere toepassingen voor (zit)meubelen. Merkmeubelstoffen B.V. is een belangrijke speler in Nederland op het gebied van kwaliteitsstoffen en levert aan ambachtslieden en particulieren. Onze ambities maken we waar met een klein en divers team. We werken samen in een informele sfeer en kennen korte communicatielijnen en veel verantwoordelijkheid voor onze klant.

 

Een werkdag kan er zo uitzien:
Je komt ‘s ochtends aan op ons kantoor in Rijen, waar je de dag start met koffie en een rondje mail. Vervolgens is het tijd om te checken hoeveel nieuwe leads we ontvangen hebben. Ook is het aan jou om te controleren of alle stofstalen bij potentiële klanten zijn aangekomen en je pakt de binnengekomen orders op. Heeft een klant vragen? Dan ben jij de aangewezen persoon om deze te beantwoorden, met hulp van de andere teamleden van Merkmeubelstoffen. Want jij weet als geen ander; goede communicatie met klanten is essentieel voor de tevredenheid. Na de lunch duik je de data van Google Analytics in en check je de conversie op een kortingsactie via de webshop. Daarna heb je tijd om klanten na te bellen en leveranciers op de hoogte te houden. Voor je het weet is de dag weer voorbij gevlogen en kan je trots zijn op een productieve werkdag vol nieuwe orders. Daar krijg jij een kick van!

 

Jij:

  • – Hebt een achtergrond in communicatie en/of commercie;
  • – Beschikt over een gezonde passie voor interieur en kwalitatieve, mooie stoffen;
  • – Kent verantwoordelijkheidsgevoel en een kei in structuur aanbrengen;
  • – Hebt affiniteit met e-commerce;
  • – Kan niet wachten om onze commerciële propositie te komen versterken én deel uit te maken van ons team in Rijen.

 

Wij:

  • – Voorzien jou van een goed salaris o.b.v. 32-40 uur per week;
  • – Zijn gevestigd in het altijd gezellige Rijen;
  • – Zorgen voor een reiskostenvergoeding;
  • – Geven waar nodig opleiding en training;
  • – Hechten waarde aan jouw frisse blik en geven je de vrijheid om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen.

 

Geïnteresseerd in de veelzijdige functie van webshop medewerker?
Stuur een mailtje naar info@merkmeubelstoffen.nl met daarin een korte motivatie over jezelf en je cv. Heb je vooraf nog vragen? Bel gerust naar 0161-748011.

Geen reacties

Plaats een reactie