Ultrafabrics verdient het UL GREENGUARD Gold Certificaat!

Ultrafabrics verdient het UL GREENGUARD Gold Certificaat!

Ultrafabrics is de eerste polyurethaanfabrikant die een GREENGUARD-certificering behaalt voor meerdere van haar kunststoffencollecties, het kunstleer. Polyurethaan wordt vaak afgekort tot PU. PU maakt het kunstleer zacht en soepel. Ultrafabrics heeft veel kunstleer in haar collectie die zijn vervaardigd van PU.

 

Maar de collecties die de GREENGUARD Gold-certificering mogen dragen, zijn Ultraleather Original, Ultraleather Pearlized en Ultraleather Ultratech, Ultratech Cove, Ultratech Dwell, Ultratech Eco Tech en Ultratech Helix. Natuurlijk allemaal collecties die u via Merkmeubelstoffen aan kunt schaffen.

Ultraleather is ontworpen met het oog op zachtheid en duurzaamheid, en herdefinieert de ervaring van leer. Ultratech combineert state-of-the-art prestaties met een zintuiglijke ervaring die ongeëvenaard wordt door andere materialen.
Een prachtig kunstleer, met heel veel mogelijkheden.

 


Ultratech Brisa Original

Naast het feit dat dit kunstleer voldoet aan de strenge GREENGUARD VOC-emissienormen die ook nog eens een gezondere kwaliteit van de lucht in binnenruimtes bevorderen, dragen deze Ultrafabrics-materialen bij aan LEED ™ en BIFMA credits. Deze Goud-gecertificeerde materialen voldoen ook aan de California Standard Section 01350, wat de nodige aandacht besteedt aan milieu- en volksgezondheidsoverwegingen.

LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) is een wereldwijd erkend systeem, dat wordt gebruikt om de duurzaamheid van producten vast te stellen. LEED is gebaseerd op de methodiek van de World Green Building Council.

BIFMA credits
De naam staat voor Business and International Furniture Manufacturers Association (BIFMA). Het is dé toonaangevende duurzaamheidsstandaard voor meerdere kenmerken binnen de meubelindustrie, en LEED gecertificeerde producten kwalificeert.

Dus los van het feit dat het prachtige kunstleer is, weet u zich ook verzekerd van een milieubewuste keuze als u dit product aanschaft. Op de bijgaande beelden ziet u twee schitterende outdoor stoffen, geschikt voor het bekleden van zowel tuinmeubilair als zitelementen van boten.

Geen reacties

Plaats een reactie