Moduplus: duurzame modulaire banken

Een volledig zelf samengestelde bank waar u een leven lang plezier van heeft? Onze modulaire banken van Moduplus zijn wellicht precies wat u zoekt! Moduplus hecht veel waarde aan duurzaamheid en slim (her)gebruik van materialen, maar ook aan zitcomfort. Zo beschikt elk zitsysteem over een verwisselbare hoes, zodat de bekleding makkelijk te reinigen óf vervangen is. En aan het einde van de levensduur kunt u elk onderdeel van Moduplus gewoon weer bij ons inleveren en wordt het gerecycled. Kortom, u kiest voor een duurzame, comfortabele en stijlvolle toevoeging aan uw interieur.

De voordelen van Moduplus:

  • Modulair: eenvoudig en volledig naar wens samen te stellen
  • In Nederland geproduceerd
  • Voor gebruik zowel binnenshuis als buitenshuis
  • Eenvoudig te reinigen
  • Licht van gewicht
  • Zeer duurzaam ontworpen volgens het re-use principe
  • Herstofferen is altijd mogelijk dankzij de vervangbare hoezen
  • Binnen vijf weken geleverd
  • Bij inlevering ontvangt u €25,- statiegeld per element (m.u.v. losse kussens)
  • Twee jaar fabrieksgarantie
Meer informatie

Ontwerp uw ideale bank in een handomdraai

Het kan een uitdaging zijn om die ene droombank te vinden die helemaal voldoet aan uw persoonlijke wensen. Het modulaire zitsysteem van Moduplus brengt daar verandering in, want deze kunt u geheel naar wens samenstellen. Denk aan een stoel, bank, hoekbank, loungeset, daybed, ziteiland, noem maar op! Het kan in een handomdraai met Moduplus. De elementen zijn bovendien geschikt voor binnen gebruik, maar zijn ook opgewassen tegen weer en wind in uw tuin of op het balkon.

INSIDE/INSIDE bekroonde de banken al tot meest duurzame bank.”

Het ontwerp van de modulaire banken bestaat simpel gezegd uit een zitting en leuning, waarbij de leuning dienst doet als rug- en armleuning. Met deze twee elementen en een kussen, start u de samenstelling van uw ideale bank met oneindige mogelijkheden in opstellingen. U kunt zelf bepalen hoeveel zit- en rug elementen met elkaar worden gecombineerd. Zonder dat u gereedschap nodig heeft, kunt u alle losse elementen middels metalen beugels met elkaar verbinden en tussentijds naar wens aanpassen.

Kies de stof die bij u en uw interieur en exterieur past

Moduplus beschikt over een zeer ruim aanbod in verschillende kleuren en stoffen met allerlei structuren. Deze kunt u stuk voor stuk zelf samenstellen, waarbij u ook kunt kiezen tussen stoffen voor indoor of outdoor gebruik.

Test thuis vrijblijvend een week het modulaire zitelement

Wilt u de Moduplus banken eerst een week proefzitten? Dat is zeker mogelijk! Door onderstaand formulier in te vullen kunt u één element bij u thuis testen met een aantal stofstalen naar keuze. De retourbon van de bank ontvangt u bij de bestelling. Zodra de proefbank bij ons retour is, ontvangt u de betaalde borg en verzendkosten terug bij het plaatsen van een bestelling.

Geniet onbeperkt van uw duurzame bank

U heeft uw definitieve keuze gemaakt en uw bank is besteld. Wat nu? De Moduplus bank wordt binnen vijf weken bij u thuis geleverd. Wanneer deze is geleverd, hoeft u alleen nog de elementen in elkaar te schuiven door middel van de metalen beugels én te genieten van een unieke bank waar u lange tijd van gaat genieten!