Waarom online meubelstoffen kopen bij Merkmeubelstoffen.nl?

online meubelstoffen kopen - loungeset

Waarom online meubelstoffen kopen bij Merkmeubelstoffen.nl?

Wilt u online meubelstoffen kopen? Dan is ons advies: Merkmeubelstoffen. Dat ligt vooral aan onszelf, de mensen achter deze site, wij zijn de eigenaren van Rofa BV in Rijen. De passie voor meubelbekleding zit bij ons zo langzamerhand in de genen. Als je focus al jarenlang ligt bij het efficiënt uitvoeren van meubelfabricage en assemblage, spreekt dat natuurlijk voor zich. In de afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot de grootste Nederlandse meubelfabrikant en de grootste industriële herstoffeerder. Het idee om onze passie, kennis en kunde te bundelen in een grote online webshop met de verkoop van luxe meubelstoffen, lag dan ook voor de hand. Maar dat was het niet alleen; wij willen de markt ook laten meeprofiteren van onze grote inkoopkracht, wat zich doorvertaalt in een meer dan gunstige prijskwaliteit verhouding. Wij garanderen de laagste prijs voor elk product op de website.

 

Het is voor zowel de consument als voor stoffeerders en interieurarchitecten niet echt eenvoudig om online meubelstoffen te kopen zoals Kvadrat, Maharam, Vyva Fabrics, Gabriel en nog veel meer van dit soort topmerken. De stoffenfabrieken leveren niet rechtstreeks aan de consument en zelfs niet aan de retailer; er zit altijd een schakel tussen. Voor ons, Ronald en Frank De Boer allemaal redenen om deze prachtige webshop te gaan ontwikkelen. En ja, er zijn meer shops waar grote merken meubelstoffen worden verkocht, maar daar zit niet de kennis vanuit de verwerking van het product achter. En met name dát is de stille kracht achter deze webshop; vele professionele medewerkers staan dagelijks klaar om u als klant -vanuit hun eigen ervaring- met uitstekende adviezen te begeleiden. En dat laatste maakt ons daadwerkelijk uniek. Wij willen verder gaan dan het online verkopen van stoffen, wij willen die partner zijn met kennis van het product, zowel voor de consument als voor de retailer. Wij komen als u dat wenst, met de juiste adviezen, zodat u niet de verkeerde stof koopt met alle nare gevolgen van dien.

 

online meubelstoffen kopen

 

De toegevoegde waarde van Merkmeubelstoffen bij het online meubelstoffen kopen

Dat laat zich eenvoudig raden. Als je vele decennia bezig bent met het stofferen van allerlei soorten meubelen (van bureaustoelen tot softsitting), met het computergestuurd snijden van stoffen en leersoorten, met het verlijmen van stof op schuimelementen, met assemblage (van vele soorten meubilair tot aan akoestische panelen), dan weet je waar je het over hebt. Die kennis en kunde zetten wij in voor onze klanten. Persoonlijke begeleiding die veel verder gaat dan het doorgeven wanneer een order wordt geleverd, is met name wat wij willen en wat onze webshop bijzonder maakt. Online meubelstoffen kopen? Merkmeubelstoffen.nl

 

De producten 

Merkmeubelstoffen verkoopt meubelbekleding en daar vallen meubelstoffen, decoratiestoffen, kunstleer, leer, outdoor stoffen en paneelstoffen onder. Voor elke vorm van meubelbekleding hebben wij een groot aanbod met op dit moment 13 merken en alles bij elkaar meer dan 800 collecties. Met stip de grootste online webshop voor luxe meubelstoffen. Dat is ambitieus van ons, maar tegelijkertijd een unieke kans voor onze klanten. Elke collectie beschikt weer over -veelal- een groot kleurenpallet. Omdat ook het onderhoud van meubelstoffen van significant belang is, het verlengt de levensduur van de stof, hebben we besloten om ook de onderhoudsproducten in de webshop te verkopen. En bij een bestelling van meer dan € 250,- heeft de klant de keuze uit een gratis onderhoudspakket wat past bij zijn product.

 

Ons private label

Een eigen huismerk, Fabrics4Furniture. Betaalbare collecties die in kwaliteit niet onder doen voor de kwaliteit van topmerken. Dit merk heeft collecties luxe meubelbekleding in combinatie met -voordelige- topkwaliteit. Hoge (gegarandeerde) kwalitatieve eigenschappen in een meer dan aantrekkelijke prijskwaliteit verhouding.
Er zijn, maast meubelstoffen, ook collecties van paneelstoffen, decoratiestoffen, outdoor stoffen en kunstleer. Maar het is in alle gevallen slijtvaste meubelbekleding gemaakt van sterke garens, veelal plat geweven in bijvoorbeeld een wol/polyester menging of van 100% microvezeldraden. De collecties met outdoor stoffen zijn vervaardigd van Olefin, een synthetisch weefsel die unieke, praktische eigenschappen combineert. En voor alle collecties geldt: ‘ijzersterke stoffen met een luxe uitstraling en een aangename prijs’. Online meubelstoffen kopen? En heel betaalbaar? Fabrics4Furniture.

 

online meubelstoffen kopen- leer

 

Ook voor leer

Heeft u een voorkeur voor leer? Leer voelt anders aan, is een natuurproduct en biedt een gevoel van comfort. Dat is waar iemand die voor leer gaat, zo van houdt. Leer wordt zowel in een particuliere omgeving gebruikt als voor luxe projectinrichtingen zoals kantoren van directeuren, wachtruimtes van notarissen en advocaten of lobby’s van hotels. Ook leer, Camira Vintage, is te krijgen in de webshop, evenals alle onderhoudsproducten die daarbij horen. Het ligt in de lijn van onze verwachtingen om in de toekomst meer leercollecties te gaan voeren.

 

De uitstraling en de gebruiksvriendelijkheid van de website

Er zijn kosten noch moeite gespaard om de site op werkelijk elk gebied tegemoet te laten komen aan alle mogelijke wensen van onze bezoekers, de usability. Met een uitgebreid filter kan men aangeven waar de prioriteiten liggen ten aanzien van de uiteindelijk keuze. Men kan zelfs zoeken op de meeste grote ontwerpers. Er is geen enkele webshop met zoveel mogelijkheden op zoveel verschillende terreinen. Los van het aantal merken en de bijhorende collecties. Overal op de site is achtergrondinformatie en beeldmateriaal te vinden over stofsoorten, fabricage, materialen, onderhoud, trends, nieuws, tips en tricks. Het is een site waar je rond kunt dwalen als door een tijdschrift met aantrekkelijk vormgegeven pagina’s, maar waar u ook snel het product kunt vinden waar men naar op zoek is. Met een stoffentool die een praktische toegevoegde waarde heeft. De potentiële koper kan met deze tool de door hem of haar uitgekozen stoffen, die zijn bewaard op de pagina favorieten, visualiseren en zo een idee krijgen van het eindresultaat. Zelfs meerdere kleurcombinaties op één meubel bij en naast elkaar plaatsen, behoort tot de mogelijkheden.

 

Bent u op zoek naar exclusieve meubelbekleding?

Bent u een consument? Een meubelstoffeerder of een interieurbouwer? Een interieurarchitect? Dan kan het niet anders of u hecht waarde aan kwaliteit, kleur en dessin. U bent zich bewust van wat u voelt wanneer u met de toppen van uw vingers over een kwalitatief hoogwaardige meubelstof strijkt. Wat u wilt ervaren is een gevoel van kwaliteit en luxe. En uw streven is dat uw omgeving of de omgeving van uw klant dat gevoel oproept. Die exclusiviteit en die kwaliteit in meubelstoffen hebben wij ondergebracht in de collecties, én voor de laagste prijsgarantie. Maar met deze kwaliteitsmerken bereikt Merkmeubelstoffen slechts een deel van de markt in het hoogste segment. Dat was voor ons aanleiding om een private label samen te stellen, Fabrics4Furniture. Een prachtig merk met 38 collecties ‘betaalbare luxe’ tegen uiterst concurrerende prijzen. Op die manier kan Merkmeubelstoffen een veel groter deel van de markt bedienen. Dus nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan de webshop om het grootste assortiment aan betaalbare, exclusieve en bijzondere meubelstoffen bij elkaar op één site te ontdekken. Dit is echt de enige webshop met zoveel topmerken én een betaalbaar huismerk! En we durven ook te stellen: met zoveel kennis van materiaal en het verwerken ervan. Merken die -nog- niet op de site staan en die u graag wilt aanschaffen, kunnen eveneens voor u worden besteld. Online meubelstoffen kopen? Merkmeubelstoffen.nl

 

online meubelstoffen kopen - keuze en variatie

 

Meubels herstofferen?

Het herstofferen van meubels biedt een aantal grote voordelen. Er hoeft geen afstand gedaan te worden van een vertrouwd/geliefd meubel of de stoel, die zo precies aansluit bij uw zitcomfort. Door het herbekleden met moderne materialen en dessins wordt het oudere meubel in één klap eigentijds of zelfs een eyecatcher en krijgt het een nieuwe, eigen uitstraling. Onze klanten kunnen altijd informatie aanvragen of ons bellen of ze voor een meubel wel de juiste stof hebben uitgekozen. U bespaart alleen geld ten opzichte van de aanschaf van een compleet nieuw meubel, als er voor de juiste meubelbekleding wordt gekozen. Zeker kwalitatief hoogwaardige meubels zijn het meer dan waard om opnieuw gestoffeerd te worden. Merkmeubelstoffen kan het ook het proces van de stoffering overnemen. Wij werken samen met vele stoffeerders en zoeken de juiste stoffeerder in de regio van de klant en nemen alle logistiek uit handen.

Bent u na het lezen van dit artikel geïnspireerd geraakt? Nieuwsgierig geworden? Ziet u mogelijkheden? Of wilt u na het lezen van dit artikel nieuwe ideeën realiseren voor een in- of exterieur? Verwezenlijk uw ideeën en kijk rond op de website. Of bezoek gelijk de shop. Of neem contact met ons op voor een gericht advies over luxe, exclusieve meubelstoffen van een van onze topmerken.

Ronald de Boer

 

Geen reacties

Plaats een reactie