Herstofferen versus een nieuw meubel kopen

Herstofferen versus een nieuw meubel kopen

Er zijn weinig spullen die u meer gebruikt dan uw meubels. U gebruikt ze elke dag, om in te ontspannen of aan te eten, te werken. Ze geven uw interieur die persoonlijke touch. Maar helaas: ook meubels slijten. En dat geldt dan met name voor de bekleding. Wanneer de stoffering er ‘versleten’ uit gaat zien, worden meubels vaak weggedaan. Dat is logisch, want iets wat versleten is, wordt vervangen. Dat is een teken van deze tijd. Maar wat als u eigenlijk uw meubels helemaal niet wilt vervangen? Wellicht verkeren ze -buiten de slijtage van de bekleding- nog in een prima staat, bieden ze geweldig comfort of vreest u dat u nooit meer een soortgelijk meubelstuk zult vinden. Dan is er merkmeubelstoffen.nl. Slijtage of een defect aan de stof betekent niet het einde van uw meubels. In plaats van een nieuw (duur) meubel te kopen, kunt u er ook voor kiezen om uw huidige meubel te laten herstofferen met luxe meubelstoffen. Hiermee gunt u uw geliefde meubelstuk een tweede leven, maar dat is niet het enige voordeel.

 Stofferen met luxe meubelstoffen

 

Met herstofferen hoeft u geen afscheid te nemen van geliefde meubels

Meubels zijn vaak meer dan zomaar ‘spullen’ die u bezit. Om diverse redenen zijn mensen gehecht aan hun meubels. Wellicht heeft u ooit een mooie stoel als erfstuk gekregen, heeft u speciale herinneringen aan die ene fauteuil of bent u gehecht aan die bank en dat zitcomfort wat niet meer wordt gemaakt. Misschien zitten uw favoriete meubels gewoon lekkerder dan alle nieuwe meubels die u heeft uitgeprobeerd. Waarom zou u dan afscheid nemen van meubelstukken waaraan u bent gehecht? U kunt meubels laten herstofferen om deze weer in topconditie te krijgen. Eigenlijk als nieuw. Door ze te laten stofferen, krijgt uw meubel een nieuw of tweede leven en heeft u er weer jaren plezier van. Bij merkmeubelstoffen.nl krijgen meubels een tweede kans.

 

U heeft veel meer keuze

U kent het ongetwijfeld: u ziet een prachtige stoel of bank in de winkel, maar toch zou u willen dat de stof nét even een andere kleur of textuur had. Vaak heeft u de keuze uit meerdere stoffen, maar u moet geluk hebben om nu juist die stof te vinden die helemaal aan uw eisen voldoet. Wanneer u uw meubels opnieuw laat stofferen, heeft u veel meer keuze dan bij het kopen van een nieuw meubelstuk. U heeft bij merkmeubelstoffen.nl letterlijk de keuze uit honderden stoffen van verschillende (top)fabrikanten, zoals meubelstoffen, decoratiestoffen, paneelstof, kunstleer, meubelleer en outdoor stof  en in een enorme hoeveelheid kleuren, al dan niet met dessin. U kiest zelf uw stof uit en heeft daarmee de mogelijkheid om een meubelstuk te creëren dat helemaal past bij uw stijl.

 

Herstofferen is vaak voordeliger dan nieuwkoop

Kwaliteitsmeubels vergen een behoorlijke investering. Een kwaliteitsstof heeft uiteraard ook zijn prijs, maar het herstofferen van uw meubels is vaak toch voordeliger dan het aanschaffen van nieuwe meubels. Wanneer u een meubel opnieuw laat stofferen, heeft u bovendien de prijs voor een gedeelte zelf in de hand. U heeft bij merkmeubelstoffen.nl de keuze uit stoffen van allerlei prijsklassen. U kunt bij Merkmeubelstoffen van voordelig geprijsde kwaliteitsstoffen tot bijzondere, exclusieve meubelstoffen kopen. Zeker wanneer u meerdere meubels laat herstofferen (bijvoorbeeld de stoelen van uw eethoek, of de bank en stoelen van uw zithoek), kunt u flink geld besparen, want u krijgt korting bij hogere metrages.

 

Stofferen antiek meubilair

 

Uitproberen, variëren en restylen

Het herstofferen van uw meubels biedt mogelijkheden en vrijheden die u niet krijgt wanneer u nieuwe meubels koopt. U heeft uw huidige meubels niet voor niets gekocht: u vond deze mooi en ze passen bij u. Met een nieuwe stof kunt u ervoor zorgen dat de meubels weer helemaal bij uw smaak passen en bovendien kunt u uitgebreid uitproberen en experimenteren voordat u een stof aanschaft. merkmeubelstoffen.nl biedt natuurlijk de mogelijkheid om stalen aan te vragen. Een, twee, of meerdere stalen: zoveel als u maar wilt. Wanneer u veel meubelstukken opnieuw wilt laten bekleden, bent u niet gebonden aan één stof of kleur. Wat te denken van fraaie combinaties? En er zijn talloze online meubelstoffen van diverse merken en materialen, kunstleer of leer: u bepaalt.

Het is voor de meeste mensen niet weggelegd om met regelmaat meubels te vervangen. Maar omdat herstofferen voordeliger is, zou u dit vaker kunnen doen met een bepaalde stoel of een bankje, een poef. Een andere look in de zomer dan in de winter: herstofferen maakt het mogelijk.

 

Ook voor zakelijk gebruik is herstofferen ideaal

Het vervangen van zakelijk meubilair vormt vaak een flinke uitdaging, zeker wanneer het een grote  hoeveelheid meubels betreft. Als voorbeeld nemen we het vervangen van (kantoor)stoelen in een vergaderzaal, ontvangstruimte of die van de werkplekken: dit kan lastig zijn. Omdat het dikwijls om grote hoeveelheden gaat, loopt u wellicht tegen specifieke problemen aan. Wie kan op korte termijn in één keer alle benodigde meubels leveren? En blijft het wel binnen het budget? Kunt u meubels vinden die lijken op de huidige en die in de stijl en de kleur van het interieur passen? Merkmeubelstoffen.nl heeft een groot assortiment aan projectbekleding. Wanneer u uw zakelijke meubels laat herstofferen, is er een eenvoudig antwoord op al deze vragen: alle meubels kunnen op korte termijn opnieuw worden bekleed, u zult een hoop geld besparen en binnen uw budget blijven en de uitstraling van de meubels kan indien gewenst, behouden blijven met een soortgelijke stof.

 

Wij zijn er voor de particulier, maar ook voor de zakelijke klanten

Als zakelijke klant geniet u bij merkmeubelstoffen.nl een hoop voordeel. U krijgt middels uw eigen account toegang tot een enorme hoeveelheid stoffen tegen zeer scherpe (dealer)prijzen. Bestelt u met regelmaat of bestelt u grote aantallen, dan kunt u rekenen op bijzonder interessante kortingen die uw rendement vergroten. Wij werken met een vast aanspreekpunt per klant en leveren alle stoffen altijd voor de laagste prijs. Wanneer u de eerste bestelling heeft afgerond, kunt u in het vervolg (onder de juiste voorwaarden) op rekening kopen. Vanzelfsprekend staan wij te allen tijde voor u klaar om u te adviseren en met u mee te denken. In de meeste gevallen kunnen wij ook stoffen leveren die niet op de site staan weergegeven.

 

Advies voor iedereen

Wij willen dat u tevreden bent en blijft met uw meubels. Daarom staat merkmeubelstoffen.nl voor iedereen klaar met advies. Of u nu benieuwd bent naar de mogelijkheden, meer wilt weten over bepaalde stoffen of advies wilt over de kwaliteit van een bepaalde stof: Neem contact met ons op. Ook voor particuliere klanten geldt dat onze prijzen nog scherper worden naarmate u in grotere hoeveelheden bestelt. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige stoffen waarmee u zelf uw meubels kunt stofferen, of u heeft uw eigen stoffeerder, maar u kunt het herstofferen ook bij Merkmeubelstoffen uitbesteden. Wij brengen u in contact met de beste, ervaren stoffeerders.

Geen reacties

Plaats een reactie