Goedkope meubelstoffen met behoud van luxe

SHOP FABRICS4FURNITURE

luxe en kracht in goedkope meubelstoffen:
Fabrics4Furniture

Wilt u goedkope meubelstoffen online kopen? De huiscollectie Fabrics4Furniture komt dan absoluut aan veel van uw wensen tegemoet. De kenmerken op een rij: een uitgesproken luxe uitstraling, sterke weefsels die een hoge slijtvastheid garanderen, een mooie materiaalverwerking en een meer dan scherpe prijskwaliteit verhouding.
Naast sterke, luxe, maar toch goedkope meubelstoffen heeft dit merk ook paneelstoffen, decoratiestoffen, outdoor stoffen en kunstleer: 38 schitterende collecties. Merkmeubelstoffen is trots op deze huiscollectie en garandeert u een topkwaliteit meubelbekleding tegen scherpe prijzen. Veel collecties zijn geweven of gebreid van 100 % polyester garens of een menging van meerdere soorten garens. Ze voelen uitermate zacht aan, maar zijn tegelijkertijd ijzersterk. De meeste collecties hebben een hoge graad van lichtechtheid, vele zijn ook vochtafstotend en vlekwerend. Dat maakt deze meubelbekleding geschikt voor zowel zakelijk als particulier gebruik.

 

Wilt u gericht advies over onze goedkope meubelstoffen?

CONTACT OPNEMEN

Enkele collecties goedkope meubelstoffen uitgelicht

Fabrics4Furniture Adore
Fabrics4Furniture Boston
Fabrics4Furniture Cargo
Fabrics4Furniture Dakota
Fabrics4Furniture High Low
Kvadrat Galaxy

ADORE

BOSTON

CARGO

DAKOTA

HIGH LOW

LUCA

Fabrics4Furniture Outdoor Negril
Fabrics4Furniture Outdoor Southend
Fabrics4Furniture Panerai
Fabrics4Furniture Puro
Fabrics4Furniture Reno
Fabrics4Furniture Side

OUTDOOR NEGRIL

OUTDOOR SOUTHEND

PANERAI

PURO

RENO

SIDE

BEKIJK ALLE COLLECTIES VAN FABRICS4FURNITURE

Onze merken met luxe meubelstoffen

Fabrics4Furniture Adore

ADORE

Fabrics4Furniture Boston

BOSTON

Fabrics4Furniture Cargo

CARGO

Fabrics4Furniture Dakota

DAKOTA

Fabrics4Furniture High Low

HIGH LOW

Kvadrat Galaxy

LUCA

Fabrics4Furniture Outdoor Negril

OUTDOOR NEGRIL

Fabrics4Furniture Outdoor Southend

OUTDOOR SOUTHEND

Fabrics4Furniture Panerai

PANERAI

Fabrics4Furniture Puro

PURO

Fabrics4Furniture Reno

RENO

Fabrics4Furniture Side

SIDE

BEKIJK ALLE COLLECTIES VAN FABRICS4FURNITURE

Luxe, maar toch goedkope meubelstoffen
voor de consument

De collecties goedkope meubelstoffen van Fabrics4Furniture zijn een uitstekende keuze voor particulier gebruik; denk aan gezinnen met kleine kinderen, of aan huishoudens waar intensief geleefd wordt. Het zijn stoffen die tegen een stootje kunnen, goed schoon gehouden kunnen worden, er fraai uitzien met een bijzondere en uitgesproken luxe uitstraling. Kwalitatief doen ze niet onder voor bekende topmerken. Dat garanderen wij.

Ook de outdoor stoffen en het kunstleer van Fabrics4Furniture zijn een begrip op zich en zullen menig huis, tuin, terras of balkon een fraai uiterlijk geven. De hedendaagse outdoor stoffen, maar ook kunstleer zijn sterk verbeterd ten opzichte van vroeger. Geen plakkende huid meer tegen een niet ademende stof. Deze outdoor stoffen zijn comfortabel, zacht, goed ventilerend en tegen alle weersomstandigheden opgewassen. En heel vaak zijn ze ook binnen goed inzetbaar voor intensief gebruik, zoals de Cartenza.

 

Op de hoogte blijven van nieuws en acties van luxe, goedkope meubelstoffen?

ABONNEER U OP DE NIEUWSBRIEF

Luxe en toch goedkope meubelstoffen
voor projectinrichting

Ook voor de projectinrichting heeft Fabrics4Furniture buitengewoon veel geschikte goedkope meubelstoffen in haar collecties. Dat komt vooral omdat deze meubelstoffen zijn geweven (of gebreid) van sterke garens. Een groot deel bestaat uit 100% polyester, of is een menging van bijvoorbeeld nylon met polyester. Ook het kunstleer heeft een hoge kwaliteit. Menig kantoor, wachtkamer, hotel of restaurant kan het vaak intensief gebruikte meubilair wat in die ruimtes wordt geplaatst, bekleden met elk soort meubelbekleding van ons huismerk.

Bij de outdoor stoffen ziet u veel weefsels vervaardigd van Olefin of in een menging van polyester met Olefin. Dit materiaal maakt deze outdoor meubelbekleding zo geschikt voor projecten waar de kans op vervuiling groot is zoals op een terras van een hotel.

 

Wilt u advies over luxe en toch goedkope meubelstoffen voor projectinrichting?

NEEM CONTACT OP

Sterke, luxe en toch goedkope meubelstoffen: Fabrics4Furniture

SHOP NU FABRICS4FURNITURE

De materialen van de collecties

De collecties van Fabrics4Fiurniture kenmerken zich door sterke garens waarmee ze vervaardigd zijn of door een menging van de juiste materialen die elkaar verstevigen en/of die zachte touch geven. Er zijn stoffen van 100% polyester, zoals de Adore, een gebreide velours meubelstof van polyester, rekbaar en heel zacht. Maar er zijn meubelstoffen in een combinatie van materialen, bijvoorbeeld van polyester en polyacryl. Of nylon met polyester, met het effect van een plat geweven chenille stof. Polyester met polyurethaan op een backing van 100% gerecycled leer zien we bij de Bull. Maar er worden ook natuurlijke materialen verwerkt, zoals een combinatie van katoen, polypropyleen en polyester. De outdoor stoffen zijn grotendeels fijn geweven van olefin, wat resulteert in een sterke en slijtvaste stof. Olefin is een synthetische vezel en gemaakt van polyolefine, zoals polyethyleen of polypropyleen. Maar voor het hele merk geldt: de materialen hebben een luxe uitstraling, zijn slijtvast en zeer betaalbaar. Goedkope meubelstoffen en toch een topkwaliteit? Fabrics4Furniture!

Het onderhoud van deze meubelstoffen

Het spreekt voor zich, het onderhoud van de collecties van Fabrics4Furniture is praktisch en goed uitvoerbaar. Want de stoffen zijn ontwikkeld met de focus op intensief gebruik en daar is in elk opzicht rekening mee gehouden, ook richting het onderhoud. De outdoor stoffen zijn veelal op 40 graden wasbaar en hoeven niet gestreken te worden. De meeste meubelstoffen zijn vochtafstotend en vlekwerend behandeld. Dat betekent dat, wanneer er sprake is van gebruiksporen (huidvet) of een vlek, dit eenvoudig met een vochtige doek afgenomen kan worden. Maar sommige stoffen vragen nog wel om speciaal onderhoud waar u hier alles over kunt lezen. In de specificaties van het product wordt dat meestal aangegeven. Er zijn geschikte onderhouds- en reinigingsproducten met de juiste chemische samenstelling voor een bepaald materiaal, zodat de stof even mooi blijft als bij aankoop. Merkmeubelstoffen heeft op deze site een uitgebreide shop met onderhouds- en reinigingsproducten.  Wanneer u eventuele problematiek ervaart aangaande het onderhoud van uw product, neem dan contact met ons op.

Praktisch in onderhoud voor goedkope meubelstoffen? Fabrics4Furniture!

Luxe, goedkope meubelstoffen, slijtvast en hoog in kwaliteit

U zoekt luxe, kwalitatief hoogwaardige, maar tegelijkertijd goedkope meubelstoffen? Merkmeubelstoffen heeft een private label waarmee zij een groot deel van de markt kan voorzien van die wensen: Fabrics4Furniture. Dit merk geeft alles wat u vraagt. De markt van meubelstoffen kent vele variaties, van hele dure, exclusieve design meubelstoffen – die wij ook op deze site verkopen – tot de meer betaalbare meubelstoffen. Juist omdat we die verscheidenheid aan meubelstoffen bieden, ook wat betreft prijsklassen, kunnen wij u adviseren en begeleiden bij het maken van de juiste keuzes. Tevens adviseren wij een abonnement op onze nieuwsbrief, zodat u op de hoogte blijft van nieuwe collecties, trends en acties.

Abonneren op de nieuwsbrief